Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα λαμπερό live του Just The 2 of Us, βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ του Σαββάτου 5/11, και εκτός από την επεισοδιακή είσοδο του Νίκου Κοκλώνη ως Αιγύπτιος θεός, το κοινό παραλήρησε με την τελείως αλλαγμένη εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή, καθώς δεν την έχουν ξαναδεί ποτέ με τέτοιο look (δείτε εδώ την ατάκα που την ξάφνιασε στο προηγούμενο live για τον Μπισμπίκη).

Η μοναδική Δέσποινα Βανδή λοιπόν, εμφανίστηκε με ένα κοντό αγορέ χτένισμα, καθώς αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή, για αυτό το live τουλάχιστον, και το κοινό αμέσως πήρε φωτιά στο Twitter και άρχισε να βομβαρδίζει την πλατφόρμα για την εντυπωσιακή εμφάνισή της, με κάποιους από τους χρήστες να την τρολάρουν χαριτωμένα.

Τα επικά σχόλια των χρηστών για την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή

Έμειναν όλοι άφωνοι με την ατάκα της στην Βίκυ Κουλιανού

Σε προηγούμενο live ένα από τα ζευγάρια που εντυπωσίασαν ιδιαίτερα τους κριτές, ήταν η Βίκυ Κουλιανού και ο Άρις Πετράκης, οι οποίοι τραγούδησαν το Take you dancing, και ξεσήκωσαν όλο το πλατό!

Ωστόσο όλοι έμειναν άναυδοι και από την παρουσία της Βίκυς Κουλιανού, με την Δέσποινα Βανδή να τρελαίνεται με τα πόδια του μοντέλου!

«Πάρα πολύ μου αρέσατε. Μην ξανάρθεις με αυτά τα πόδια σε αυτό το σόου, μας κομπλάρεις» είπε χιουμοριστικά η Δέσποινα Βανδή και τότε όλοι άρχισαν να σχολιάζουν με την Βίκυ Σταυροπούλου να απαντά «Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο να χωρίσω» - Το χρονικό της σχέσης της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Δεν κρύβει τον έρωτά του - Η ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη και το τρυφερό φιλί στη Δέσποινα Βανδή