Από Πέννυ Μαστοράκου

Την τιμητική της είχε το βράδυ του Σαββάτου 22/10, η Δέσποινα Βανδή στο 3ο live του Just the 2 of Us, καθώς μετά την αποθέωση της από τον παρουσιαστή για την εκρηκτική εμφάνισή της (δείτε εδώ τον απίστευτο διάλογο για το γεγονός) ο Νίκος Κοκλώνης έκανε και μία αναφορά στον σύντροφό της και ηθοποιό, που την άφησε άναυδη!

Η επική ατάκα του Κοκλώνη για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Ο παρουσιαστής με αφορμή το Αυτή η Νύχτα μένει που το τραγούδησε ένα από τα ζευγάρια, αναφέρθηκε στην ομώνυμη σειρά του Alpha, και έκανε ένα σχόλιο για τον Βασίλη Μπισμπίκη που άφησε άφωνη τη Δέσποινα Βανδή.

«Αριστουργηματική σειρά και είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης… Γκόμενος. Δεν υπάρχει αυτό που βλέπουμε στη σειρά. Εγώ την βλέπω», είπε ο Νίκος Κοκλώνης και η Δέσποινα Βανδή αναφώνησε στους υπόλοιπους κριτές «Τι είπε;» και όλου ξέσπασαν σε γέλια!

Η Δέσποινα Βανδή ανοίγει την καρδιά της πρώτη φορά και μιλά για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Σε μία σπάνια συνέντευξη εφ' όλη της ύλης, προχώρησε το πρωί της Πέμπτης 6/10 η Δέσποινα Βανδή, καθώς άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τα πάντα! Η γνωστή λαμπερή και σπουδαία τραγουδίστρια, μίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου, στην εκπομπή Super Κατερίνα, και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη.

«Στα παιδιά μου είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα για αυτόν και μου ζήτησαν μόνοι τους να το γνωρίζουν και η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα. Έχουν αναπτύξει μια όμορφη σχέση μεταξύ τους και είναι συγκινητικό.

Αν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι, δεν θα είχαν αυτή τη σχέση με τα παιδιά. Ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Όλο αυτό που μας συνέβη ήρθε σε μια φάση της ζωής μου που δεν το έψαχνα, ήρθε στα ξαφνικά. Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική. είναι πιο ουσιαστικός γιατί εσύ έχεις φτάσει σε ένα στάδιο που ξέρεις ακριβώς τι θες.

Δεν βάζεις εύκολα νερό στο κρασί σου για να μπεις σε μια σχέση. Δεν συμβιβάζεσαι. Όταν σου προκύπτει έχεις μια ωριμότητα και έχει άλλη ένταση. Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, μου τον έφερε ο θεός και μου είπε “Τώρα θα πάμε βόλτα στη ζωή.

«Είχα ξεχάσει πώς είναι να ζω για μένα και αυτός μπήκε με τόσο σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου σιγά σιγά. Ήμουν φοβισμένη και οχυρωμένη από πεποιθήσεις. Το έκανε με τέτοιο τρόπο που έφυγαν όλες οι άμυνες και είπα θέλω να το ζήσω και το αξίζω. Ερωτεύτηκα την αλήθεια του, αυτό που είναι. Έχει τόση μεγάλη αγάπη για όλους τους ανθρώπους, έχει ευγένεια.

Ήρθαν και κούμπωσαν οι ψυχές μας που μέρα με τη μέρα το έκανε δυνατό Είμαι ευτυχισμένη που γεμίζει με χαρά την κάθε μου μέρα. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε αλλά είχαμε πράγματα να διαχειριστούμε και οι δύο. Τον είχα ενημερώσει ότι μόλις γίνει γνωστό θα υπάρχει πολύ κυνηγητό και του λέω “Θα το αντέξεις;”. Αυτό που τον τρόμαξε ήταν ότι μπορεί να ήμασταν σε ταβέρνα και να πουλούσαν τη φωτογραφία αυτή. Ήταν μια κατάσταση χωρίς κανένα όριο, δεν την κρατάει για τον εαυτό του αλλά θα την πουλήσει και αυτό είναι αγριευτικό.» ήταν τα λόγια της για τον σύντροφό της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η Νύχτα Μένει: Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη

«Για εμένα είναι...» - Οι συγκινητικές δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη για τη Δέσποινα Βανδή