Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα απολαυστικό live παρακολουθούμε το βράδυ του Σαββάτου 22/10 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες καθώς το Just the 2 of Us και απόψε μας κρατά συντροφιά και δίνει ρέστα! Μετά την εντυπωσιακή είσοδο του Νίκου Κοκλώνη όμως, (την οποία αποθέωσαν στο Twitter) ένα απρόοπτο συνέβη κατά τη διάρκεια του live.

Εκεί που μιλούσε ο παρουσιαστής, και καλωσόριζε την κριτική επιτροπή, ξαφνικά η Βίκυ Σταυροπούλου δέχτηκε μια απρόσμενη κλήση, που την αποσυντόνισε, και ήταν η...

Η απρόσμενη κλήση που δέχτηκε η Βίκυ Σταυροπούλου στο J2US

«Μαμά; Η μαμά μου! Μαμά, είμαστε στον αέρα… Σε φιλώ καλέ. Γειά σου μαμά! Φιλιά από τον Νίκο έχεις, μαμά. Τι ντροπή! Είσαι κούκλος, λέει, γεια» είπε η κριτής και αμέσως ο παρουσιαστής ανταπέδωσε!

Στο πρώτο live αποθέωσε την συμμετοχή του Σπύρου Νικολαϊδη

Εκτός από την ανατρεπτική εμφάνιση του Άγγελου Μπράτη στην σκηνή του J2US, "φωτιά" έβαλε και ο Σπύρος Νικολαϊδης, ο οποίος από την Γη της ελιάς τώρα εμφανίζεται στο J2US, και μαζί με την Θέλξη, χάρισαν ένα πολύ καλό act, το Σάββατο 8/10.

Ο ηθοποιός μαζί με την τραγουδίστρια τραγούδησαν το «Σπίρτο και βενζίνη» της χαρισματικής Μαρίνας Σάττι, και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους κριτές, και ιδιαίτερα στην Βίκυ Σταυροπούλου!

Η Βίκυ Σταυροπούλου ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με τον ηθοποιό αναφέροντας χαρακτηριστικά: Μπήκε το παιδί και ομόρφυνε το πλατό. Εμείς θα τα πούμε μετά».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Εάν δεν ήσουν εσύ...» - Ξανά μαζί η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης 21 χρόνια μετά το "Είσαι το ταίρι μου"

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Το βίντεο με Σταυροπούλου και Γεωργούλη που προμηνύει την επιστροφή του «Είσαι το Ταίρι μου»