Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν αποθεώθηκε μόνο η Δέσποινα Βανδή για την εκρηκτική εμφάνισή της το Σάββατο 22/10 στο Just The 2 of Us, αλλά και ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος εμφανίστηκε στην σκηνή για να ερμηνεύσει το Τατουάζ, του Πέτρου Ιακωβίδη, με την μία και μοναδική Άντζελα Δημητρίου αλλά και με το δικό του τατουάζ στο σώμα του!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, έκανε τους πάντες να μείνουν άφωνοι, καθώς ήταν πολύ καλύτερος από την προηγούμενη φορά, αλλά και με το το ψευδώνυμο της Άντζελας Δημητρίου στο χέρι του σαν τατουάζ!

Ο Παύλος Σταματόπουλος και η Άντζελα Δημητρίου έφεραν τα πάνω κάτω στην σκηνή

«Είσαι ωραιότερη από ποτέ. Φταίει ο έρωτας; Η καλύτερη Άντζελα που έχουμε δει. Παύλο κάτι πρέπει να σε χαλαρώσει. Είσαι πάνω στη σκηνή και ψάχνεις το βλέμμα της Άντζελας να κρατηθείς. Καλύτερος από την προηγούμενη φορά, αλλά εγώ θέλω να δω τη χαρά σου» είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων και η Δέσποινα Βανδή.

«Συγνώμη Στέφανε, είσαι coach αλλά εγώ...» - Το σχόλιο όλο νόημα της Καίτης Γαρμπή στον Πιτσίνιαγκα

Στην πρώτη εμφάνισή τους αποθεώθηκαν από την Βίκυ Σταυροπούλου, ωστόσο το Σάββατο 22/10 τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν για Στέφανο Πιτσίνιαγκα και Dj Pitsi στο Just the 2 of Us, καθώς ερμήνευσαν το Για δυο, και οι κριτές δεν εντυπωσιάστηκαν τόσο με τον Dj και την απόδοσή του παρότι προσπαθεί πολύ!

«Αχ, προσπαθεί το παλικάρι. Προσπαθεί αλλά πάλι δεν βγήκε σήμερα. Αντίθετα, επειδή συνεχίζω να βλέπω τον Στέφανο από το προηγούμενο τάλεντ σόου σαν μαθητή… Συγνώμη Στέφανε, είσαι πια coach αλλά εγώ σε βλέπω σαν μαθητή και έχεις απίστευτη εξέλιξη» του είπε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή, καθώς ήταν κριτής του στο ριάλιτι μέσα από το οποίο έγινε γνωστός και βγήκε νικητής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: «Περίμενα κάτι καλύτερο...» - Δεν κέρδισαν τους κριτές Άγγελος Μπράτης και Σαμπρίνα στο 3ο live

J2US: «Μην ξανάρθεις με αυτά τα πόδια!» - Έμειναν όλοι άφωνοι με την ατάκα της Δέσποινας Βανδή στην Βίκυ Κουλιανού