Από Ελένη Μήτση

Ο Γιώργος Λιανός πιάστηκε από την κάμερα του Ποιος είναι πρωινιάτικα την Παρασκευή 4/11 και μεταξύ των όσων δήλωσε ο παρουσιαστής αρκετών εκπομπών, μίλησε και για την επικείμενη συμμετοχή του στο Survivor all star.

Εκεί φυσικά θα είναι ως παρουσιαστής του παιχνιδιού και από ότι αποκάλυψε στην εκπομπή αναμένεται να να δούμε ένα ανατρεπτικό νέο κύκλο, καθώς η παραγωγή έχει φροντίσει να δημιουργήσει νέες συνθήκες σε ένα εντελώς νέο σημείο (δείτε εδώ την καταστροφή, που συνέβη στις πίστες του Άγιο Δομίνικου).

Οι νέες δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για το all star survivor

- Τον Δεκέμβριο φεύγετε για Άγιο Δομίνικο; «Ξέρεις κάποια ημερομηνία, γιατί εγώ δεν έχω ιδέα. Το all star είναι ένα πρότζεκτ με αρκετές προκλήσεις. Οι παίκτες της πρώτης και δεύτερης χρονιάς θα μεταφερθούν σε ένα διαφορετικό χρόνο, που θα έχει πολλές προκλήσεις. Αλλάξαμε σημείο, για να αλλάξουμε παραστάσεις».

Ο κορυφαίος παίκτης που έκλεισε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις καθώς πλησιάζουμε προς τη μεγάλη πρεμιέρα του Survivor All Star (δείτε εδώ για πότε έχει προγραμματιστεί), μιας ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ανοίξει τα χαρτιά του και προσπαθεί να στελεχώσει το ριάλιτι επιβίωσης με τα πιο δυναμικά και ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Μπορεί λοιπόν το σενάριο Ντάνος να ναυάγησε (δείτε εδώ γιατί) και να έχασε έναν ακόμα πολυσυζητημένο παίκτη (δείτε εδώ ποιον), ωστόσο ο Τούρκος παραγωγός κατάφερε να δώσει πριν από μερικές ώρες τα χέρια με ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα που πέρασαν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Μάριος Πρίαμος ήταν ο φιναλίστ του πρώτου κύκλου, απέναντι από τον Ντάνο. Ήταν ένας πολύ αγαπητός παίκτης που δεν κατάφερε βέβαια να κατακτήσει τη νίκη μιας και είχε να αντιμετωπίσει ένα... μεγαθήριο, που ακόμα μνημονεύεται από το κοινό.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο πρόκειται για έναν παίκτη με εξαιρετικές αθλητικές ικανότητες και ισχυρή προσωπικότητα, ο τέλειος συνδυασμός δηλαδή για το Survivor All Star.

Ο ίδιος είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό για την πρόταση που του έχει γίνει και είχε εξηγήσει πως το ποσό του φαίνεται παραπάνω από ικανοποιητικό.

«Η πρόταση έγινε και είμαστε σε συζητήσεις να δούμε τι θα αποφασίσουμε εγώ και η παραγωγή. Το Survivor είναι το παιχνίδι που ανέδειξε όλους εμάς που συμμετείχαμε. Ο καθένας κάνει τη δική του πορεία και έχει τις δικές του ανάγκες. Σίγουρα αν τα 5000 ευρώ ισχύουν για την εβδομάδα θα ήταν ένα πολύ καλό κίνητρο», είπε ο Μάριος Ιωαννίδης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor all Star: Σούπερ αποκλειστικό - Θα συμμετέχει στο ριάλιτι τελικά και η...

Survivor All Star: Ακόμα μια ηχηρή απουσία - Η πρώην παίκτρια που δεν θα πάει Άγιο Δομίνικο