Από Έφη Εκίζογλου

Η χρυσή λίστα του Ατζούν για το Survivor All Star αρχίζει να... γεμίζει με ονόματα "φωτιά"! Πριν από λίγα 24ωρα υπέγραψε ένας άντρας (δείτε εδώ ποιος) και μόλις τώρα, που γράφονται αυτές οι γραμμές, το Tv-24.gr πληροφορήθηκε πως θα μπει και μια γυναίκα και τι γυναίκα...

Είναι εντυπωσιακή μελαχρινή, γυμνάστρια από το Λουτράκι και στο Survivor 4, που συμμετείχε, εντάχθηκε στην ομάδα των κόκκινων και ήταν πολύ δυνατή αγωνιστικά! Γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά από Έλληνες γονείς και σπούδασε Αγροτική Οικονομία στη Θράκη ενώ έκανε μεταπτυχιακό στο Γεωπονικό Αθηνών.

Ακόμα να καταλάβετε ποια θα δούμε στο Survivor φέτος;

Ο λόγος φυσικά για την αγαπημένη Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα που είχε αρκετά συνταρακτικά ποσοστά νικών στην προ προηγούμενη σεζόν! Η Καρολίνα είχε αποχωρήσει στα μέσα Ιουνίου, όταν είχε βρεθεί στον τάκο με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Ελένη Χαμπέρη.

Όπως μαθαίνουμε, λοιπόν, η Καρολίνα ανήκει στα ονόματα που υπέγραψαν το "προσύμφωνο" με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης και βρίσκεται εν αναμονή να δει αν θα ταξιδέψει και πότε στον Άγιο Δομίνικο.

Θα έχει ζουμί φέτος...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor All Star: Ακόμα μια ηχηρή απουσία - Η πρώην παίκτρια που δεν θα πάει Άγιο Δομίνικο

Survivor all star: Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Τυφώνας κατέστρεψε τους στίβους μάχης στον Άγιο Δομίνικο