Από Έφη Εκίζογλου

Είναι πια γεγονός πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα παρευρεθεί στο Survivor all Star, όπως δήλωσε και ο ίδιος άλλωστε, οπότε ο Ατζούν Ιλιτζαλί και τα άτομα της παραγωγής του πραγματοποιούν διακαώς συναντήσεις με άλλα πρόσωπα που είχαν "τραβήξει" το τηλεοπτικό κοινό, για να υπάρχει ένα ενδιαφέρον (δείτε εδώ το τελευταίο πρόσωπο που πήγε και μίλησε για να μπει στο παιχνίδι).

Ωστόσο, ακόμα ένα πρόσωπο που είχε ειπωθεί πως θα συμμετέχει, τελικά αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day πως... δεν παίζει να τον δούμε! Ήταν από τους παίκτες που και είχαν αγωνιστικές ικανότητες, αλλά και απασχόλησαν αρκετά με την συμπεριφορά τους στο παιχνίδι.

Εκτός Survivor All star και ο Τζέιμς Καφετζής

"Εγώ δεν θα πάω στο Survivor All Star αλλά θα γίνει. Δεν έχει λυθεί η μήνυση από τον Ατζούν προς εμένα αλλά όλα γίνονται. Με τον Ντάφυ η σχέση μας είναι μια χαρά και η αλήθεια είναι πως από το Survivor είναι ο μόνος που έχω κρατήσει τόσο καλές επαφές. Μόνο καλημέρα κάθε πρωί που δεν μου στέλνει", είπε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς.

Super αποκλειστικό του Tv-24.gr: Δείτε εδώ ωστόσο πιο μεγάλο όνομα υπέγραψε πριν από λίγες ώρες!

Αυτά είναι τα τρία ζευγάρια που συζητάνε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για το ριάλιτι

Αφού αποκάλυψε λοιπόν το πρωί της Πέμπτης (27/10) η Φαίη Σκορδά τα 5 ονόματα που έδωσαν τα χέρια με τον Τούρκο παραγωγό (δείτε εδώ ποια είναι), στη συνέχεια αναφέρθηκε στα 3 ζευγάρια που βρίσκονται σε συζητήσεις.

Στην εκπομπή Πρωινό Μας, αναφέρθηκε πως συνολικά στο παιχνίδι θα μπουν 24 παίκτες, δηλαδή δύο ομάδες των 12 ατόμων, ενώ η παραγωγή θα υπογράψει με 30 άτομα με τον όρο πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα αποφασίσει αν θα μπουν στο παιχνίδι και πότε θα μπουν στο παιχνίδι.

Μάλιστα την στιγμή εκείνη ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, ωστόσο δε θέλησε να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ της Φαίης Σκορδά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανατροπή με τα συμβόλαια των παικτών στο Survivor all star

Survivor All Star: Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο ΣΚΑΪ - Τα 5 ονόματα που συμφώνησαν με τον Ατζούν Ιλιτζαλί