Από Ελένη Μήτση

Ο Γιώργος Λιανός παραχώρησε δηλώσεις στο Super Kατερίνα την Τετάρτη 2/11 μιλώντας για το θέμα των ημέρων, το οποίο δεν είναι άλλο από το νέο κύκλο του Survivor all star (δείτε εδώ πότε αναμένεται η πρεμιέρα).

Ο παρουσιαστής μπορεί να έκανε οριοθετημένες δηλώσεις, καθώς δε μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την παραγωγή, αποκάλυψε ωστόσο πως όσοι ετοιμάζουν το παιχνίδι στον Άγιο Δομίνικο ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού την καταστροφή στον Άγιο Δομίνικο

«Έχω μια είδηση να σας πω, λόγω ενός τυφώνα που πέρασε καταστράφηκαν πάρα πολλές εγκαταστάσεις, οπότε όλη η παραγωγή έχει πέσει με τα μούτρα εδώ και 1,5 μήνα και φτιάχνει καινούργιες πίστες. Θα έχει πολλά καινούργια στοιχεία που θα τους δυσκολέψουν και σωματικά και νοητικά».

Αυτά είναι τα τρία ζευγάρια που συζητάνε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Ο νέος κύκλος του Survivor που θα έχει τη μορφή All Star πλησιάζει και έτσι οι συζητήσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί με τους υποψήφιους παίκτες συνεχίζονται δυναμικά. Αφού αποκάλυψε λοιπόν το πρωί της Πέμπτης (27/10) η Φαίη Σκορδά τα 5 ονόματα που έδωσαν τα χέρια με τον Τούρκο παραγωγό (δείτε εδώ ποια είναι), στη συνέχεια αναφέρθηκε στα 3 ζευγάρια που βρίσκονται σε συζητήσεις.

Στην εκπομπή Πρωινό Μας, αναφέρθηκε πως συνολικά στο παιχνίδι θα μπουν 24 παίκτες, δηλαδή δύο ομάδες των 12 ατόμων, ενώ η παραγωγή θα υπογράψει με 30 άτομα με τον όρο πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα αποφασίσει αν θα μπουν στο παιχνίδι και πότε θα μπουν στο παιχνίδι.

Μάλιστα την στιγμή εκείνη ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, ωστόσο δε θέλησε να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ της Φαίης Σκορδά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκτός Survivor all Star ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης μετά τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Survivor All Star - αποκλειστικό: Τον περίμενε πώς και πώς - Ο κορυφαίος παίκτης που έκλεισε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί