Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα έκανε το πρωί της Τρίτης (11/10) ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Survivor All Star και στην πρόταση που του έγινε από τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως η πρόταση που του έγινε δεν ήταν για τη θέση παίκτη αλλά για κάτι άλλο (δείτε εδώ ποιος θα ήταν ο ρόλος του αν έλεγε τελικά το ναι), αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχει στο εξωτερικό.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου για το Survivor All Star

«Γνωρίζω το παιχνίδι αυτό ως παίκτης και για εμένα θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον να συμμετέχω ως παίκτης απέναντι σε παίκτες που συμμετείχαν στα επόμενα και έχουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Εδώ και 8 μήνες ωστόσο συζητάω με τις ταινίες και είναι σημαντικό να προχωρήσω γιατί είναι κάτι που με τιμάει.

Οτιδήποτε συζητήσαμε για τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι, δεν είναι απαραίτητο να γίνει. Δε θα μπορούσα να συμμετέχω ως παίκτης και έτσι υπήρξε η συζήτηση να κάνω κάτι που δεν είναι ορισμένο.

Υπάρχει ένας παρουσιαστής που είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Αν ήμουν παίκτης θα ήθελα να έχω απέναντί μου έναν πολύ δυνατό παίκτη στο αγωνιστικό κομμάτι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Μπορεί ο Ατζούν να έχασε τον Ντάνο, έκλεισε όμως δύο πολύ δυνατά ονόματα

Καθώς πλησιάζουμε στην πρεμιέρα του Survivor All Star (δείτε εδώ πότε αναμένεται να αναχωρήσουν οι παίκτες για τον Άγιο Δομίνικο), όλο και περισσότερα ονόματα βγαίνουν στην επιφάνεια για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μετά το «ναυάγιο» που ήρθε στη συνεργασία του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθεί να εντάξει στο παιχνίδι τα πιο δυνατά ονόματα που θα του εξασφαλίσουν την επιτυχία.

Όπως αποκαλύφθηκε λοιπόν το πρωί της Δευτέρας (10/10) μέσα από την εκπομπή Breakfast at Star, 2 ακόμα ονόματα έχουν δώσει τα χέρια με την εταιρεία παραγωγής. Ο λόγος για τον Απόστολο Ρουβά, τον οποίο απολαύσαμε στο περσινό κύκλο του ριάλιτι καθώς και για την Ειρήνη Κολλιδά, η οποία έφυγε κάπως απότομα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης λόγω ενός ατυχήματος που είχε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θα φέρει τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο - Η παίκτρια του Survivor 5 που συζητάει για το All Star

Survivor All Star: Το ποσό που ζητάει ο Τριαντάφυλλος για να μπει στο παιχνίδι