Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Survivor All Star, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις με παίκτες (δείτε εδώ τους 7 που υπέγραψαν ήδη) αλλά και με τον ΣΚΑΪ προκειμένου να κανονίσουν όλα τα διαδικαστικά.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, η πρεμιέρα του show επισπεύδεται (δείτε εδώ για ποιο λόγο) και έτσι, αντί για τέλη Δεκέμβρη που βλέπουμε παραδοσιακά το Survivor, αυτή τη φορά θα ξεκινήσει είτε στις 15 του μήνα είτε στις 19, δηλαδή αμέσως μετά το τέλος του Μουντιάλ (δείτε εδώ το πρόγραμμα) που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1.

Ποιες μέρες θα προβάλλεται το Survivor All Star

Survivor All Star Ατζούν Ιλιτζαλί

Το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε, μετά και από το τέλος του Love Island (δείτε εδώ πότε είναι ο τελικός), να κάνει ένα βήμα πίσω στην ψυχαγωγία και να περιμένει το δυνατό χαρτί του που δεν είναι άλλο από το Survivor All Star.

Έτσι, μετά από συζήτηση που είχαν οι ιθύνοντες του σταθμού με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, συμφώνησαν, να προβάλλεται η All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης, 5 μέρες, με στόχο να γίνουν μέσα σε λίγο καιρό 6.

Όσον αφορά στην συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου, έχει γίνει γνωστό πως ο ίδιος δε θα μπορεί να συμμετέχει, ωστόσο υπάρχουν σκέψεις να ταξιδέψει μόνο για ένα guest στον Άγιο Δομίνικο μαζί με τον αντίστοιχο νικητή του τουρκικού Survivor.

Οι αμοιβές του Survivor All Star

Όσο τα ραντεβού με τους υποψήφιους παίκτες συνεχίζονται, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η παραγωγή βάζει πλαφόν στα 5000 ευρώ την εβδομάδα για κάθε παίκτη, ένα ποσό – κίνητρο, όπως επισήμανε ο Μάριος Ιωαννίδης σε δηλώσεις του στο «Πρωινό Μας».

Και μπορεί κάποιοι να μην θεωρούν τίμια την απόφαση της παραγωγής, αφού ο καθένας από τους συμμετέχοντες έχει τη δική του πορεία στα media, ωστόσο και οι πρώην «μαχητές» μετά την δημοσιότητα που κέρδισαν από το Survivor καταφέρνουν σήμερα να κλείνουν δουλειές με αμοιβές αντίστοιχες των celebrities.

«Δεν μπορεί να είναι όλοι πρωταγωνιστές και να παίρνουμε τα ίδια λεφτά. Υπάρχει διαβάθμιση σε ανθρώπους στο Survivor όχι σε χρηματικά ποσά (…) Αν κάποια ψώνια θεωρούν ότι είναι οι πρωταγωνιστές να το κοιτάξουν. Υπάρχουν άτομα τα οποία πραγματικά προσφέρουν ριάλιτι», δήλωσε πρόσφατα ο Πάνος Καλίδης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor all star: Τα βιογραφικά των πρώτων 8 ονομάτων

«Αν δεν μπει στο All star, τότε δεν μπορεί να αποκαλείται All star» - Πρώην παίκτης αποθέωσε τον Γιώργο Αγγελόπουλο