Από Έφη Εκίζογλου

Το Tv-24.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει πέρα από όλα τα νέα και τις εξελίξεις των τηλεοπτικών σειρών και τα πάντα για το Survivor All Star που αναμένεται πριν το νέο έτος μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μπορεί πριν από λίγες ώρες, λοιπόν, να σας αποκαλύψαμε ποιο μεγάλο χαρτί του Survivor, ποιος πρώην παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ατζούν για την συμμετοχή του (δείτε εδώ το πρόσωπό του) αλλά σήμερα, Πέμπτη 3/11, θα σας αποκαλύψουμε πρώτη φορά κατά αποκλειστικότητα, ποια πρώην παίκτρια δεν πρόκειται να δούμε σε αυτό τον κύκλο του ριάλιτι.

Είναι μια κοπέλα, μια γυναίκα, που ενώ την προηγούμενη σεζόν απασχόλησε αρκετά και για μεγάλο χρονικό διάστημα τηλεοπτικές εκπομπές και κοινό - όχι για τις αγωνιστικές της ικανότητες - δεν έχει επιλεγεί από την παραγωγή και είναι σίγουρο πως ούτε πρόκειται... Δεν σας πάει κάπου το μυαλό; Για να σας προλάβουμε, όχι δεν αναφερόμαστε στην Μυριέλλα!

Η παίκτρια που δεν θα μπει Survivor All Star

Δεν θα σας κρατήσουμε πολύ σε αγωνία! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr μια από τις πρώην παίκτριες που δεν θα συμμετέχουν στο ριάλιτι αυτή την σεζόν είναι η Σοφιάνα Αβραμάκη, η οποία κατά την διάρκεια του προηγούμενου κύκλου είχε κατηγορηθεί πως είχε έρθει κοντά με τον Άρη Σοϊλέδη που έξω, στην πραγματική του ζωή είχε και έχει μια σοβαρή σχέση που αργά ή γρήγορα θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας, βρισκόμαστε εν αναμονή. Τέλος πάντων.

Το θέμα είναι πως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι η συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχει επιλεγεί από την Acun Media, ούτε έχει υπογράψει το συμβόλαιο που υπογράφουν όσοι έχουν δεχθεί πρόταση. Ένα συμβόλαιο που ουσιαστικά τους δεσμεύει, πως αν επιλεγούν κάποια στιγμή από την παραγωγή - όσον αφορά το Survivor All Star αυτής της σεζόν - είναι αναγκασμένοι να πάνε!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πρώην παίκτρια Survivor αποκαλύπτει - «Το παιχνίδι μου έχει αφήσει ψυχολογικά υπολείμματα»

Survivor all star: Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Τυφώνας κατέστρεψε τους στίβους μάχης στον Άγιο Δομίνικο