Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο του Asia Express ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (23/10) και όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights από το ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star.

Τι είδαμε χθες (23/10) στο Asia Express

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Γιάννη Αϊβάζη στο Asia Express

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 21/10 είδαμε την δυναμική είσοδό του (δείτε εδώ την είσοδό του στο παιχνίδι), η οποία από ότι φάνηκε δεν άρεσε σε κάποιους παίκτες, ωστόσο εκείνος δεν πτοείται και από ότι βλέπουμε, τόσο εκείνος όσο και το ζευγάρι του στο παιχνίδι, ήρθαν για να μείνουν!

Ο λόγος για τον Γιάννη Αϊβάζη και τον Λευτέρη Δημηρόπουλο, οι οποίοι ξεκίνησαν στο επεισόδιο της Κυριακής 23/10 στο Asia Express, με την καλύτερη ψυχολογία και πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ τον δρόμο τους για την δοκιμασία της ασυλίας, και από ότι βλέπουμε έχουν μπει με τα χίλια στο πετσί του ρόλου!

Ανεβασμένη σε μια καρότσα ενός κατοίκου του Λάος έκαναν αγώνα δρόμου προκειμένου να περάσουν τον Fipster και τον Βασάλο, αλλά και τη Ρασέλ με τη μητέρα της, και η αδρεναλίνη τους χτύπησε κόκκινο! Καθώς η ταχύτητα ανέβαινε, ο Γιάννης Αϊβάζης πήρε ρόλο «φιλάθλου» και φώναζε «Ζήτω!» γιατί πέρασαν τα δύο ζεύγη παικτών και συνεχίζουν για το τέρμα...

 Asia Express

Μεγάλη γκρίνια στα ζευγάρια! Η ανακοίνωση του Πολυχρονίδη που έφερε τα πάνω κάτω

Χαμός έγινε και χθες με τις ανακοινώσεις του Πέτρου Πολυχρονίδη στο Asia Express, καθώς το επεισόδιο της Κυριακής 23/10 ξεκίνησε με αρκετή γκρίνια στα ζευγάρια μετά από τις αποκαλύψεις που έκανε ο παρουσιαστής για την τρίτη συνεχόμενη ασυλία του Παύλου και του Νάσου Γαλακτερού (δείτε εδώ την αναμέτρησή τους στο προηγούμενο επεισόδιο), αλλά και την αλλαγή δεδομένων για το παιχνίδι που θα διαγωνιστούν προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε την τρίτη σερί ασυλία, είναι κατόρθωμα νομίζω» είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γαλακτερός και ο παρουσιαστής ξεκίνησε τις ανακοινώσεις...

«Έχω πολλά νεύρα, σεβάσου ρε φίλε!» - Ξανά στα μαχαίρια Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster

Παρότι στην προηγούμενη δοκιμασία ήταν εκείνοι που κέρδισαν το avantage, δεν φάνηκε να χάρηκαν ιδιαίτερα καθώς αυτό που θα επιθυμούσαν περισσότερο θα ήταν η ασυλία, προκειμένου να μην κινδυνέψει αυτή την εβδομάδα η θέση τους στο Asia Express.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster, οι οποίοι ήρθαν για ακόμη μία φορά στα μαχαίρια, καθώς οι κακουχίες και η ταλαιπωρία τους έχει κάνει οξύθυμους και όταν δεν έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν, τους βγαίνει εκνευρισμός.

Ο Kωνσταντίνος μετά το τέλος της δοκιμασίας ήταν αρκετά κουρασμένος και εκνευρισμένος, καθώς δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα που ήθελε, με αποκορύφωμα την νέα δοκιμασία που τους περιμένει, κατά την οποία πρέπει να χορέψουν, κάτι που δεν του άρεσε καθόλου!

Ο ίδιος ανέφερε πως δεν θέλει να χορέψει με τον Fipster να του απαντά: «Αν δεν μου πεις δεν χορεύω, φεύγουμε. Πάμε σπίτι μας, Παύλο Γαλακτερέ», με τον πρώτο να εκνευρίζεται και να του λέει πως: «Δεν θα το πηγαίνουμε εκβιαστικά. Και μην με ειρωνεύεσαι. Σεβάσου κάτι που δεν θέλω να κάνω!».

Τα ζευγάρια σε τρελούς μουσικούς ρυθμούς στο Λάος - Ποιοι πέρασαν και ποιοι όχι στην επόμενη φάση

Δεν ήθελε να συμμετέχει και ήρθε σε ρήξη με τον Fipster, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος όχι μόνο χόρεψε αλλά είπε και ένα τραγούδι, στην αποψινή δοκιμασία του Asia Express, το βράδυ της Κυριακής 23/10 στο Λάος, καθώς όλοι οι παίκτες θα έπρεπε να συμμετέχουν σε ένα μουσικοχορευτικό talent show διεκδικώντας 2.500 ευρώ!!

Τους παίκτες θα τους βαθμολογήσουν κριτές που είναι γνωστοί στην τηλεόραση του Λάος, αλλά και ο Παύλος και Νάσος Γαλακτερός, αφού εκείνοι έχουν ήδη εξασφαλίσει την ασυλία τους. Πρώτοι εμφανίστηκαν Αϊβάζης και Δημηρόπουλος, και το ζευγάρι πήρε τέσσερα ναι, όπως και η Ρασέλ με την Κλόντια ντυμένες παραδοσιακά τραγουδώντας Samba!

Asia Express

Τελευταίοι εμφανίστηκαν Fipster και Βασάλος, με τον Βασάλο να τραγουδά «Κούνα το, σπάστο» και τον Fipster να ανεβαίνει σε καρέκλα δίνοντας ρεσιτάλ, χωρίς ωστόσο να εξασφαλίζουν τους ίδιους βαθμούς, καθώς πήραν μόνο τρία ναι.

«Λευτέρη θα λιποθυμήσω!» - Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Αϊβάζης

Μετά την έκτακτη διακομιδή του Γιώργου Μαυρίδη στο νοσοκομείο (δείτε εδώ τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη) και ο Γιάννης Αϊβάζης την Κυριακή 23/10 στο Asia Express, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία ένιωσε στο αποψινό επεισόδιο. Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης, την ώρα της δοκιμασίας είπε στο ταίρι του Λευτέρη πως δεν νιώθει καλά και κάθισε στο πάτωμα.

«Δεν αντέχω άλλο. Λευτέρη θα λιποθυμήσω. Δεν είμαι καλά» είπε με τον συμπαίκτη του να προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Ο Γιάννης Αϊβάζης, αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από την γιατρό της παραγωγής, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, όπου ο γιατρός συνέστησε να απέχει από το race.

Τεράστια ανατροπή! Η ανακοίνωση του Πολυχρονίδη για την αποχώρηση που έφερε τα πάνω κάτω

Ένα αρκετά επεισοδιακό παιχνίδι είδαμε απόψε στο Asia Express, καθώς μετά την φαντασμαγορική δοκιμασία στο Λάος, ο Γιάννης ΑΪβάζης ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία με αποτέλεσμα την παρέμβαση της γιατρού της παραγωγής.

Μόλις θα έχουν αναρρώσει πλήρως μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη που τραυματίστηκε στο προηγούμενο επεισόδιο, θα μπορούν κανονικά να επιστρέψουν!

Στο τέλος του επεισοδίου, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι δεν θα αποχωρήσει κανείς από το παιχνίδι αυτή την εβδομάδα, κάτι που δεν περίμενε κανείς, και επίσης επέστρεψαν μετά από την δοκιμασία που έφεραν εις πέρας με επιτυχία και η Χριστίνα Κολέτσα με την Maria Maroulis (δείτε εδώ τι έπρεπε να περάσουν για να επιστρέψουν).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είχα κόμπλεξ λόγω της...» - Οι αποκαλύψεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί για το Asia Express και όσα έχει βιώσει στην ζωή της

Asia Express: «Πήγαινε μου είπε η Βίκυ, θα περάσεις φανταστικά!» - Γέλιο μέχρι δακρύων στο Twitter με τις περιπέτειες της Ζενεβιέβ στο Λάος