Από Πέννυ Μαστοράκου

Εκπλήξεις ανατροπές, και ένα ζευγάρι incognito ανάμεσά τους, το οποίο δεν πρέπει να γίνει αντιληπτό από κανέναν για να καταφέρει να επιστρέψει στο παιχνίδι (δείτε εδώ ποιο είναι αυτό). Όλα τα έχει απόψε, το βράδυ της Παρασκευής 21/10 το επεισόδιο στο Asia Express, αλλά το Twitter επικεντρώθηκε στην Ζενεβιέβ Μαζαρί!

Ένας από τους ρόλους της στο παιχνίδι είναι να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τους παίκτες και να επιβλέπει, και έτσι απόψε την είδαμε σε νέες περιπέτειες στα βάθη της Ασίας και συγκεκριμένα στο Λάος, μιας και της ήρθε να σκουπίσει και οι Twitterάδες απασφάλισαν!

Χαμός στο Twitter με τις περιπέτειες της Ζενεβιέβ Μαζαρί

Πυρ και μανία ο Γιάννης Αϊβάζης μετά την είσοδό του στο παιχνίδι

Ανατροπές και πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους παίκτες στο Asia Express και στα βάθη της Ασίας το βράδυ της Παρασκευής 21/10, καθώς η είσοδος ενός νέου ζευγαριού (δείτε εδώ την είσοδό τους) έφερε τα πάνω κάτω, και δεν είχαν όλοι οι παίκτες την ίδια θερμή αντιμετώπιση και υποδοχή απέναντί τους.

Οι δύο παίκτες είναι ο Γιάννης Αϊβάζης και καλός του φίλος και συνάδελφος Λευτέρης Δημηρόπουλος, οι οποίοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, αλλά παρατήρησαν αμέσως το μουδιασμένο κλίμα μετά τα πρώτα λεπτά της εμφάνισής τους, και την μη χαρούμενη διάθεση κάποιων με την είσοδό τους.

«Υπάρχουν κάποιοι που χαρήκανε σίγουρα και φάνηκε αυτό. Είναι τρομερή η αίσθηση του ανταγωνισμού και του συναγωνισμού, αρκεί να υπάρχει θετική ενέργεια, δεν υπάρχει τόση. Το να μπαίνεις μέσα και να μην σου μιλάνε, είναι απίστευτο, χαζό. Είναι τραγικό» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με έκανε να νιώσω άβολα» - Όλη η αλήθεια για την σχέση του Γιώργου Μαυρίδη και του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο Asia Express

Asia express: Απίστευτο περιστατικό με την Κατερίνα Καλίνογλου - Σταμάτησε τη δοκιμασία και ζήτησε δωρεάν...