Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί ο ένας από τους δύο να μην χάρηκε και να μην πήρε τόσο καλά την είσοδο των νέων παικτών στο Asia Express, ωστόσο για ακόμη μία φορά παρά τις κακουχίες και τα εμπόδια, αυτό το ζευγάρι κέρδισε τo πρώτο avantage στο Λάος, το βράδυ της Παρασκευής 21/10.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τon Fipster (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του κοινού για τον τσακωμό τους) οι οποίοι έπρεπε να βρουν συλλαβές μέσα στα χώματα και να της τοποθετήσουν στη σωστή σειρά, προκειμένου να κατακτήσουν το πολυπόθητο έπαθλο και το αποψινό avantage!

Βασάλος και Fipster νίκησαν στο Λάος

Παρόλο που βοήθησαν την άλλη ομάδα και έκαναν πολλά λάθη, κέρδισαν και αμέσως ξεκίνησαν να πανηγυρίζουν!

Asia Express

«Να μπαίνεις μέσα και να μην σου μιλάνε, τραγικό!»

Οι δύο παίκτες είναι ο Γιάννης Αϊβάζης και καλός του φίλος και συνάδελφος Λευτέρης Δημηρόπουλος, οι οποίοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, αλλά παρατήρησαν αμέσως το μουδιασμένο κλίμα μετά τα πρώτα λεπτά της εμφάνισής τους, και την μη χαρούμενη διάθεση κάποιων με την είσοδό τους.

«Υπάρχουν κάποιοι που χαρήκανε σίγουρα και φάνηκε αυτό. Είναι τρομερή η αίσθηση του ανταγωνισμού και του συναγωνισμού, αρκεί να υπάρχει θετική ενέργεια, δεν υπάρχει τόση. Το να μπαίνεις μέσα και να μην σου μιλάνε, είναι απίστευτο, χαζό. Είναι τραγικό» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Πήγαινε μου είπε η Βίκυ, θα περάσεις φανταστικά!» - Γέλιο μέχρι δακρύων στο Twitter με τις περιπέτειες της Ζενεβιέβ στο Λάος

Asia Express: Δεν πρέπει να το καταλάβει κανείς! Αυτό είναι το ζευγάρι που επέστρεψε incognito στο παιχνίδι