Από Πέννυ Μαστοράκου

Εκτός από δύσκολο ριάλιτι επιβίωσης με πολλές κακουχίες, είναι και παιχνίδι με πολλές ανατροπές! Ο λόγος για το Asia Express, το οποίο το βράδυ της Παρασκευής 21/10 επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με μία δύσκολη δοκιμασία αυτή τη φορά στο Λάος, αλλά και πολλές εκπλήξεις μαζεμένες!

Εκτός από την είσοδο των νέων παικτών, στο ριάλιτι αποφασίστηκε και δόθηκε δεύτερη ευκαιρία σε ένα ζευγάρι που αποχώρησε από το παιχνίδι (δείτε εδώ την συγκινητική αποχώρησή τους), όχι όμως τόσο εύκολα όσο ήλπιζαν, μιας και θα πρέπει να μην γίνει αντιληπτή από κανέναν αυτή η επιστροφή!

Αυτό είναι το ζευγάρι που επέστρεψε στο Asia Express

Η Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis βρίσκονται και πάλι στο παιχνίδι, αυτή τη φορά όμως incognito και θα περάσουν από όλα τα μέρη που θα βρίσκονται τα ζευγάρια, όμως για να μπουν και πάλι εντός διαγωνισμού θα πρέπει να βγάλουν φωτογραφία όποιο ζευγάρι πετύχουν χωρίς να γίνουν αντιληπτές! Θα τα καταφέρουν;

Άναυδοι οι παίκτες με την εισβολή του νέου ζευγαριού στο παιχνίδι

Ξεκίνησε λοιπόν το νέο επεισόδιο του σκληρού ριάλιτι επιβίωσης στα βάθη της Ασίας, και με το "καλημέρα σας" μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες!

Λίγο πριν αρχίσει η νέα δοκιμασία τους στο Λάος, ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε στους παίκτες (δείτε εδώ το απίστευτο περιστατικό λίγο καιρό πριν με την Καλίνογλου) πως τους έχει μία μεγάλη έκπληξη πριν ξεκινήσουν την αποστολή τους, και τότε έγιναν τα αποκαλυπτήρια μιας και δύο νέοι παίκτες έκαναν την είσοδό τους και άφησαν άφωνους τους παίκτες!

Με αγωνία περίμεναν όλοι την έκπληξη, και τότε ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημηρόπουλος έκαναν την εμφάνισή τους! Οι παίκτες ωστόσο δεν φαίνεται να χάρηκαν ιδιαίτερα με αυτή την προσθήκη, κάτι που διαπιστώθηκε αμέσως με την είσοδό τους, και έγινε αντιληπτό και από τους ίδιους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με έκανε να νιώσω άβολα» - Όλη η αλήθεια για την σχέση του Γιώργου Μαυρίδη και του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο Asia Express

Asia Express: «Δεν μας έχει βοηθήσει ποτέ κανένας!» - Κατέρρευσε η Χριστίνα Κολέτσα κατά τη διάρκεια του αγώνα