Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά από την αποκαλυπτική συνέντευξη του Πέτρου Πολυχρονίδη (δείτε εδώ όσα εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής για το διαζύγιό του) και η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκε καλεσμένη στην παρέα του Dot, το μεσημέρι του Σαββάτου 22/10 και μίλησε για τα πάντα!

Η γνωστή art director, εξομολογήθηκε για την εμπειρία της στο Asia Express, μίλησε για την ζωή της μέχρι σήμερα, ενώ μάλιστα αναφέρθηκε στο κομμάτι που είχε θέμα σε πιο μικρή ηλικία.

Η εξομολόγηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί στο Dot

Η διαφορετική κουλτούρα που συνάντησε στην Ασία την εντυπωσίασε, όπως και η ταπεινότητα των ανθρώπων οι οποίοι παρά τις δύσκολες συνθήκες επιβίωσης δεν γκρίνιαζαν σε αντίθεση. «Μικρή είχα κόμπλεξ λόγω της δυσλεξίας μου. Όταν μίλαγα νόμιζαν ότι κατέβαινα από καμία σπηλιά» είπε για την παιδική της ηλικία επίσης.

«Έχω μια αγάπη με την ξινίλα. Δεν την ντρέπομαι την ξινίλα μου. Γιατί να την ντραπώ; Με το ζόρι να την αλλάξω; Αν δε θες λεμονάδα, βρες μια πορτοκαλάδα… Έχω περάσει τη φάση που με ενοχλούσε η αντιμετώπιση και το γεγονός ότι δε με δεχόντουσαν όλοι έτσι όπως είμαι. Μετά από ένα σημείο λες “ρε φίλε”….

Έχω έναν σύντροφο 16 χρόνια και φίλες πάνω από 20 χρόνια. Τον μικρό μου κόσμο τον έχω εξασφαλισμένο. Η βάση μου υπάρχει. Δεν είναι ότι ξαφνικά θέλω να δημιουργήσω ένα εκατομμύριο φίλους… Όχι. Τους έχω. Η δημοσιότητα δεν άλλαξε τη σχέση με τον σύντροφό μου, ούτε με τους φίλους μου, ούτε τίποτα… Αυτό που άλλαξε είναι αυτά τα πεσίματα που μου έκαναν στην αρχή με τις κάμερες, εκεί τρόμαζα λίγο στην αρχή, τώρα είμαι κουλ» είπε σε άλλο σημείο χαρακτηριστικά...

"Έκλεισε" στόματα με την απάντησή της στην Βίκυ Καγιά

Την Παρασκευή 16/9 προβλήθηκαν στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, οι δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία αναφέρθηκε και στο GNTM, αλλά και στο Asia Express και για την ίδια ήταν μία από τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες.

Όσον αφορά την Βίκυ Καγιά, απάντησε για το γεγονός πως δεν αισθάνεται ότι της λείπει η παλιά κριτική επιτροπή, πως δεν την ενοχλεί και εκείνη θα συνεχίσει να βλέπει τον διαγωνισμό κανονικά.

«Ξεκάθαρα. Πολύ πιο χαλαρή, χωρίς να έχω κανένα άγχος, καμία ευθύνη», είπε αρχικά για το αν θα παρακολουθεί το ριάλιτι μόδας.

Σχετικά με το Asia Express, επισήμανε: «Περιμένω πως και πως. Εγώ την βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα. Καταρχήν, η πορεία της στο εξωτερικό, αυτά που κάνει δηλαδή, γιατί την παρακολουθώ, πιστεύω πρέπει να τα δούμε. Δηλαδή, είναι ένα άτομο που θέλω να ακούσω την άποψή του».

«Δεν στέλνεις τρεις μήνες πριν την πρεμιέρα. Εμένα μου λείπει το GNTM, γιατί το αγάπησα, αλλά προχωράω και συνεχίζω και μ' αρέσουν οι αποφάσεις που πήρα. Λάτρεψα και το Asia και η ζωή είναι ωραία, παιδιά. Θα ήθελα να ξανπάω στο Asia», κατέληξε για την πρώην συνάδελφό της και παρουσιάστρια του σόου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Σκέψου ότι είναι το κεφάλι της Καγιά» - Ξεκαρδίστηκε το twitter με την επική στιγμή της Ζενεβιέβ

Asia Express: «Πήγαινε μου είπε η Βίκυ, θα περάσεις φανταστικά!» - Γέλιο μέχρι δακρύων στο Twitter με τις περιπέτειες της Ζενεβιέβ στο Λάος