Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί να είδαμε γέλια και χαρές στο αποψινό επεισόδιο του Asia Express (δείτε εδώ ποιο ζευγάρι νίκησε το avantage στο Λάος) ωστόσο συνέβη και ένα δυσάρεστο γεγονός με τον τραυματισμό ενός παίκτη, και την έκτακτη διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Ο λόγος για τον ιδιαίτερα δυνατό και αγαπητό παίκτη, Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος έπεσε λίγο μετά το πρωινό ξύπνημα του και χτύπησε αρκετά δυνατά στη μέση!

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Μαυρίδης μετά από πτώση

Ο παίκτης από την αρχή, με το ζόρι περπατούσε και δεν μπορούσε να ηρεμήσει! Παρότι οι γιατροί εντόπισαν μόνο κάποιες εκδορές στην πλάτη του, έφτασαν στο συμπέρασμα πως εξαιτίας της κακής του κατάστασης πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Οι γιατροί του έδεσαν το χέρι και τη μέση, επομένως δεν θα μπορεί να διαγωνισθεί και να λάβει μέρος στο επόμενο race μέχρι νεοτέρας.

«Τον είδα παιδιά, έπεσε πολύ άσχημα. Βγήκα έκανε ένα κρακ και έπεσε έτσι πάνω στο σκαλοπάτι, ήταν σοβαρό. Ήταν δυνατό χτύπημα» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Βγήκα από την τουαλέτα και τον είδα πεσμένο κάτω, οπότε τρόμαξα πάρα πολύ. Κατάλαβα ότι κάτι έγινε, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω, μετά είδα τη μέση του και κατάλαβα, δεν μπορεί ούτε τα παπούτσια να βάλει» περιέγραψε η σύζυγος του...

Ρήξη ανάμεσα σε Μαυρίδη και Καθάργια κατά τη διάρκεια του αγώνα λίγες μέρες πριν

Αρκετά απαιτητική ήταν η δοκιμασία του Asia Express στο επεισόδιο της Κυριακής 9/10 και η τύχη δεν χαμογέλασε σε όλους όπως στον Βασάλο και τον Fipster, καθώς έπρεπε να κάνουν έναν τεράστιο αγώνα δρόμου προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι!

Η πρώτη δοκιμασία με το μάζεμα του αλατιού, δυσκόλεψε ιδιαίτερα τα ζευγάρια, τα οποία αντιμετώπισαν πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα, μιας και τα δοχεία που έπρεπε να βάλουν το αλάτι ήταν βαριά και δεν μπορούσαν να μετακινηθούν εύκολα!

Στην περίπτωση του Γιώργου Μαυρίδη και Κρίστη Καθάργια λοιπόν, η δυσκολία ήταν τεράστια καθώς δεν μπορούσε με τίποτα να σηκώσει τα δοχεία με το αλάτι, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση ανάμεσά τους, αφού δεν μπορούσαν να συνεργαστούν όπως έπρεπε, και ο Γιώργος της μίλησε έντονα! Στο τέλος όμως της ζήτησε συγγνώμη, και συνέχισαν ξέγνοιαστοι το ταξίδι τους με στόχο την νίκη!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ότι θα του φέρω...» - Η υπόσχεση του Γιώργου Μαυρίδη στον γιο της Καθάργια πριν φύγουν για το Asia Express

«Με έκανε να νιώσω άβολα» - Όλη η αλήθεια για την σχέση του Γιώργου Μαυρίδη και του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο Asia Express