Από Πέννυ Μαστοράκου

Μία νέα περιπέτεια θα απολαύσουμε απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, καθώς ξεκίνησε το νέο επεισόδιο, του σκληρού ριάλιτι επιβίωσης στα βάθη της Ασίας, Asia Express, το βράδυ της Παρασκευής 21/10 και με το "καλημέρα σας" μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες!

Λίγο πριν αρχίσει η νέα δοκιμασία τους στο Λάος, ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε στους παίκτες (δείτε εδώ το απίστευτο περιστατικό λίγο καιρό πριν με την Καλίνογλου) πως τους έχει μία μεγάλη έκπληξη πριν ξεκινήσουν την αποστολή τους, και τότε έγιναν τα αποκαλυπτήρια μιας και δύο νέοι παίκτες έκαναν την είσοδό τους και άφησαν άφωνους τους παίκτες!

Ποιοι εισέβαλαν στο Asia Express;

Με αγωνία περίμεναν όλοι την έκπληξη, και τότε ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημηρόπουλος έκαναν την εμφάνισή τους! Οι παίκτες ωστόσο δεν φαίνεται να χάρηκαν ιδιαίτερα με αυτή την προσθήκη, κάτι που διαπιστώθηκε αμέσως με την είσοδό τους, και έγινε αντιληπτό και από τους ίδιους.

Τα κλάματα του Fipster λίγα επεισόδια πριν

Με κλάματα ξεκίνησε το επεισόδιο στις 2/10 του Asia Express, διότι όπως είχε φανεί και στο τρέιλερ, ο Fipster, ο συμπαίκτης του Κωνσταντίνου Βασάλου, κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα, εξαιτίας της βροχής που είχε ξεσπάσει στην πόλη που βρίσκονται.

Οι δυο τους έψαχναν ένα σπίτι για να μείνουν, όμως, κανείς δεν άνοιγε την πόρτα του για να τους υποδεχθεί και σαν να μη έφτανε η βροχή, ο youtuber πάτησε και μέσα στα νερά και έγινε "λούτσα". Οι άθλιες αυτές συνθήκες τον "λύγισαν" και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έβαλε τα κλάματα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με έκανε να νιώσω άβολα» - Όλη η αλήθεια για την σχέση του Γιώργου Μαυρίδη και του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο Asia Express

Asia Express: «Δεν μας έχει βοηθήσει ποτέ κανένας!» - Κατέρρευσε η Χριστίνα Κολέτσα κατά τη διάρκεια του αγώνα