Από Πέννυ Μαστοράκου

Η πρώτη δοκιμασία λοιπόν των παικτών στην Τενερίφη και το Love Island το βράδυ της Παρασκευής 30/9, και μετά το ξύπνημά τους, ήταν να φτιάξουν γλυκό με τα ταίρια τους, και συγκεκριμένα μία τούρτα, την οποία θα ετοίμαζαν σε συνεργασία μεταξύ τους, και η καλύτερη θα είχε δώρο έπαθλο για το κάθε ζευγάρι!

Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς περίμεναν πως το έπαθλο θα ήταν άξιο της προσπάθειάς τους, και με ζήλο αφοσιώθηκαν στην ζαχαροπλαστική. Στο τέλος της δοκιμασίας η παρουσιάστρια, έκρινε την καλύτερη προσπάθεια, η οποία ήταν του Βασίλη και της Κλαούντιας (δείτε εδώ το ακατάλληλο πλάνο της στην πρεμιέρα).

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανακοινώνει στους παίκτες τι κέρδισαν

Η γλυκιά Ηλιάνα, ανέφερε πως τους νικητές μετά το πέρας της δοκιμασίας θα τους περίμενε μία έκπληξη στην βίλα! Και έτσι και έγινε, οι δυο τους απόλαυσαν ένα ακόμη γλυκό, και εμάς μας πήραν τα...μέλια!

Αυτό είναι το κορίτσι υπέκυψε στην γοητεία του Αλέξανδρου

Ο Αλέξανδρος, μπήκε με φόρα στο πρώτο επεισόδιο έτοιμος να διεκδικήσει μία κοπέλα, και προκάλεσε την αντίδραση των παικτών οι οποίοι ένιωσαν την απειλή, και παρότι ανέφερε πως καμία κοπέλα δεν του έχει κινήσει το ενδιαφέρον και δεν είναι του γούστου του, έκανε την κίνησή του και κέρδισε την...

Μπορεί ο Αλέξανδρος λοιπόν να θεωρεί ότι καμία δεν είναι του στυλ του αλλά βγήκε ραντεβού με τα κορίτσια για να μάθει λεπτομέρειες για αυτές και τελικά κατέληξε στην...Χριστίνα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: Ανέβηκε απότομα ο υδράργυρος στην βίλα! Η γιόγκα της Χριστίνας που έσπειρε τον πανικό στους παίκτες

Love Island: «Μου λένε ότι έχουν έλλειψη...» - Έτσι προσεγγίζει ο αντρικός πληθυσμός την Αναστασία