Από Πέννυ Μαστοράκου

Η παρουσιάστρια πριν την πρεμιέρα του Love Island, είχε μιλήσει για πολλές ανατροπές και εκπλήξεις στο παιχνίδι, αλλά δεν φανταζόμασταν ότι τις εννοούσε από την πρεμιέρα! Και ενώ το βράδυ της Πέμπτης 29/9 γνωρίσαμε τα αγόρια και τα κορίτσια (δείτε εδώ την επική αποκάλυψη της Κλαούντια) της βίλας και χωρίστηκαν σε δυάδες μεταξύ τους, η Ηλιάνα Παπαγωργίου τους φύλαγε μία έκπληξη!

Το 6ο αγόρι που "μπούκαρε" στην βίλα του Love Island

Και ενώ όλα κυλούσαν όμορφα λοιπόν, ξαφνικά μπαίνει στην βίλα και κατευθύνεται προς την Ηλιάννα Παπαγεωργίου και τα παιδία, ένας εντυπωσιακός μελαχρινός άνδρας έκανε την εμφάνισή του και άφησε άφωνη την παρουσιάστρια καθώς τον ήξερε και μάλιστα πολύ καλά!

«Ο Αλέξανδρος είναι μοντέλο. Έχουμε δουλέψει μαζί στο παρελθόν. Μετά μας έφαγαν τα ταξίδια. Ο ένας πήγε Αμερική, ο άλλος Ασία. Καιρό έχουμε να τα πούμε. Τι κάνεις;» είπε μόλις τον είδε ενθουσιασμένη!

Ο Αλέξανδρος λοιπόν, φίλος της Ηλιάνας και μοντέλο, με τον οποίο έχουν δουλέψει μαζί πολλές φορές στο εξωτερικό, μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να βρει και εκείνος ταίρι, και στην ουσία είναι μία "απειλή" για τα υπόλοιπα αγόρια! Πως θα τον αντιμετωπίσουν τα υπόλοιπα αγόρια; Θα υπάρξει κάποια ανταπόκριση από τις κοπέλες ή θα ντραπούν;

ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ LOVE ISLAND

Στο νησί της αγάπης όλα αποκτούν το δικό τους νόημα. Λέξεις, νοήματα και εκφράσεις μπερδεύονται γλυκά δημιουργώντας μία νέα ορολογία για όσους αναζητούν την αγάπη! Ας ρίξουμε μία ματιά στους όρους που περιλαμβάνει το πιο… love-λεξικό!

ΛΕΞΕΙΣ

Love guard (η): Η εκθαμβωτική παρουσιάστρια του Love Island, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Islander (ο,η): Είναι ο/η κάτοικος του «Love Island». Κορίτσια και αγόρια που διασκεδάζουν με την ψυχή τους αναζητώντας την αγάπη (πληθ. islanders).

Μήνυμα (το): Κείμενο, ηχητικό, εικόνα ή video που αποστέλλεται σε έναν ή περισσότερους παίκτες και ειδοποιεί για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, ένα ξαφνικό ραντεβού ή την άφιξη της Ηλιάνας.

Πειρασμός (ο): Μπορεί να χαρακτηρίζει είτε αγόρι είτε κορίτσι. Πρόκειται για το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη βίλα και διεγείρει την επιθυμία και τη φαντασία των Islanders.

Ραντεβού (το) [ακλ.]: Η προσωπική συνάντηση ανάμεσα σε δύο ή και περισσότερους Islanders.

Απόρριψη (η): Μια δύσκολη στιγμή όπου ένας Islander αρνείται την πρόταση ενός άλλου.

Single/ ελεύθερος-η (ο, η): Ο/Η Islander που χώρισε από το ζευγάρι του/της.

Love Island app

ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ

«Έφτασε η στιγμή να γίνετε ζευγάρια»: Έκφραση που δίνει το έναυσμα στους Islanders να κάνουν την επιλογή τους.

«Έφτασε η ώρα να δημιουργηθούν νέα ζευγάρια»: Είναι το σήμα για να γίνουν νέες επιλογές ζευγαριών. Αν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος με το ταίρι του και κάποιος άλλος Islander έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του μπορεί να το δηλώσει και να αλλάξει την επιλογή του. Το αν θα γίνει δεκτή είναι άλλο θέμα…

«Love Island Game»: Ένα διασκεδαστικό, διαγωνιστικό παιχνίδι ανάμεσα στους Islanders, που ενδέχεται να οδηγεί σε έπαθλο.

«Παιχνίδι στη βίλα»: Μία διασκεδαστική δράση μέσα στη βίλα που φέρνει τους Islanders πιο κοντά.

«Η σουίτα του love island»: Ένα πολυτελές δωμάτιο μέσα στη βίλα, απομονωμένο από τα υπόλοιπα στο οποίο ένα ζευγάρι μπορεί να περάσει ιδιωτικές στιγμές.

«Χώρος συνάντησης ή meeting point»: Το σημείο που όλοι οι Islanders συναντιούνται για να συζητήσουν με την παρουσιάστρια την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Ξεπερνούν κατά πολύ τον βασικό μισθό - Τα ποσά που θα παίρνουν ανά μήνα οι παίκτες του Love Island

«Σε αυτό το νησί η θερμοκρασία θα...» - Τα πρώτα λόγια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην πρεμιέρα του Love Island