Από TV24 Team

Η μέρα ξημέρωσε στην εξωτική και μαγευτική Τενερίφη, και μετά τον ύπνο που άλλοι απόλαυσαν και άλλοι όχι, ήρθε η ώρα για γυμναστική στο Love Island! Η Χριστίνα λοιπόν ξύπνησε με όρεξη και γεμάτη ενέργεια και προσκάλεσε τα αγόρια να την ακολουθήσουν στον κήπο για να κάνουν yoga!

Αρκετοί ήταν εκείνοι που ακολούθησαν, ωστόσο ακολούθησαν περίεργες στάσεις και πλάνα, τα οποία προκάλεσαν τα σχόλιά τους, και αμέσως η θερμοκρασία χτύπησε κόκκινο στην βίλα!

Η γιόγκα της Χριστίνας που έφερε τον πανικό!

Η ίδια όπως δήλωσε παρατήρησε κάποια σχόλια και κάποια περίεργα βλέμματα, υποδεικνύοντας τα αγόρια από όπου πήρε αυτό το vibe, ωστόσο στο τέλος όπως φάνηκε όλοι το ευχαριστήθηκαν!

Δεν άφησαν τίποτα στην φαντασία - Παραλίγο να δείξουν τα επίμαχα σημεία παίκτη

Πολύ δυναμική ήταν η πρεμιέρα του Love Island (δείτε εδώ τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε), με τα 5 κορίτσια και τα 5 αγόρια να μπαίνουν στη βίλα και να ξεκινάνε να γνωρίζονται να και να δημιουργούν τα πρώτα ζευγάρια.

Τα σκληρά πλάνα ξεκίνησαν από πολύ νωρίς στο παιχνίδι μιας και λίγο αφού μπήκαν οι παίκτες στο σπίτι, αποφάσισαν να κάνουν μπάνιο για να πέσουν να κοιμηθούν.

Η κάμερα φυσικά βρισκόταν μέσα στο μπάνιο και έπιασε έναν από τους διαγωνιζόμενους μέσα στη ντουζιέρα. Το πλάνο ήταν μάλιστα αρκετά αποκαλυπτικό αφού το μόνο που κρύφτηκε ήταν τα επίμαχα σημεία του παίκτη. Ο παίκτης αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Γεωργίου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

"Είναι σα να μπήκε σε αποχυμωτή, δείχνει άρρωστη" - Σάλος στο twitter με την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην πρεμιέρα του Love island

Love island trailer 30/9: Πέντε εναντίον ενός - Ξεκινάνε τα πισώπλατα χτυπήματα στον Αλέξανδρο