Από Πέννυ Μαστοράκου

Η πρεμιέρα ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης 29/9 και προκάλεσε μεγάλη ταραχή (δείτε εδώ την υποδοχή που του φύλαγε το Τwitter) και με το καλημέρα σας άρχισαν οι εκπλήξεις! Ο λόγος για το Love Island, το οποίο άνοιξε τις πύλες του για τους διαγωνιζόμενους και τις διαγωνιζόμενες (δείτε εδώ τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν) όμως η πόρτα έμεινε ανοιχτή και μπήκε μέρα μία... έκπληξη!

Ο 6ος παίκτης της βίλας Αλέξανδρος Κώτσης, εισέβαλε και ουσιαστικά αποτελεί απειλή για τα αγόρια του σπιτιού, καθώς έχει την δυνατότητα, μέσα από τη διαδικασία του speed dating,να γνωρίσει καλύτερα τα κορίτσια, αλλά και να διεκδικήσει κάποια αν το επιθυμεί!

Αναβρασμός στα αγόρια με την είσοδο του Αλέξανδρου

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 30/9 από την αρχή κιόλας, τα υπόλοιπα αγόρια δεν έκρυψαν πως έχουν θορυβηθεί ιδιαιτέρως, μιας και από την μία στιγμή στην άλλη μπορεί να μείνουν χωρίς κοπέλα, μιας και ήδη παρατηρούν αντιδράσεις από τα κορίτσια για εκείνον! «Έτσι όπως τις βλέπω καμία δεν είναι του στιλ μου» είπε ο ίδιος, όμως δεν φαίνεται να τον πιστεύουν ιδιαίτερα...

Στην βίλα η σωσίας της Μαρίνας Πατούλη

Το βράδυ της Πέμπτης (30/9) πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του Love Island, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να υποδέχεται στη βίλα του έρωτα τα 5 αγόρια και τα 5 κορίτσια που θα διεκδικήσουν τον έρωτα στη μαγευτική Τενερίφη.

Ο κάθε παίκτης είχε τη δική του ιστορία, ενώ η αλήθεια είναι πως κάποιοι κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Μάλιστα, το δαιμόνιο Twitter αναγνώρισε ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες και τη σωσία της αγαπημένης Μαρίνας Πατούλη, μιας και όπως ισχυρίζεται το κοινό, οι ομοιότητες είναι πολλές.

H παίκτρια αυτή, δεν είναι άλλη από τη Νίκη Ηλιοπούλου, η οποία μπήκε πολύ δυναμικά στο σπίτι του έρωτα μιας και ισχυρίστηκε πως θέλει τον άντρα να είναι λίγο... γορίλας.

«Eίμαι κωμική, χαρούμενη αλλά είμαι και πολύ ευαίσθητη ταυτόχρονα. Στην προσωπικότητα μου βάζω 10. Single είμαι πολύ ελάχιστο καιρό, οπότε δεν θέλω να χάσω τη φόρμα μου και θέλω να μπω γρήγορα σε σχέση. Ο ιδανικός άνδρας για μένα είναι εκείνος που θα έχουμε τα ίδια όνειρα και τους ίδιους στόχους στη ζωή. Εκείνος που θα είναι το ασφαλές μου μέρος και η μεγαλύτερη μου περιπέτεια. Να είναι ένας άνδρας λίγο περισσότερο άνδρας από μένα!».

Μαρίνα Πατούλη Twitter

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: «Μου λένε ότι έχουν έλλειψη...» - Έτσι προσεγγίζει ο αντρικός πληθυσμός την Αναστασία

Love Island: «Να είναι λίγο γορίλας!» - Η ατάκα της Νίκης Ηλιοπούλου που άφησε "κάγκελο" την Παπαγεωργίου