Από TV24 Team

To Love Island έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης 29/9 (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσε) και από την πρώτη στιγμή κατάφερε να μαγνητίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τις παράξενες ατάκες των παικτών και τα αποκαλυπτικά τους πλάνα.

Αφού μπήκαν στη βίλα, διάλεξαν ζευγάρια και γνωρίστηκαν λίγο μεταξύ τους, οι διαγωνιζόμενοι του Love Island άρχισαν να νιώθουν πιο άνετα και να βρίσκουν τα πατήματά τους μέσα στο σπίτι.

Το ακατάλληλο πλάνο του Love Island

Ενώ χαλάρωναν λοιπόν οι παίκτες, δεν άργησε να έρθει και το πρώτο «βαρύ» πλάνο της σεζόν. Το πλάνο αυτό προήλθε από την Κλαούντια Πένκα, την εκρηκτική μελαχρινή που δήλωσε πως στο Ντουμπάι και τη Γερμανία δεν έχει φάει ποτέ χυλόπιτα αλλά στην Ελλάδα, για κάποιο λόγο, δεν έχει τόση πέραση.

Love Island Κλαούντια

«Είμαι single σχεδόν πέντε μήνες τώρα. Χώρισα επειδή η μαμά μου δεν συμπαθούσε το αγόρι μου. Ο τέλειος σύντροφος για μένα θα ήταν ψηλός, επειδή ο μπαμπάς μου είναι ψηλός, θα ήθελα να μιλάει γλυκά, να ταξιδεύει, να τα πάει καλά με την μαμά του, να ξέρει να μαγειρεύει, να ξέρει να πλένει τα ρούχα του. Σε περίπτωση που μιλήσω με τον πατέρα μου θα εύχομαι να μην με πει με το παρατσούκλι μου.

Το παρατσούκλι μου στα γερμανικά λέγεται που…! Ξέρω ότι ακούγεται λάθος στα ελληνικά αλλά σημαίνει γλυκούλα. Έχω φέρει περίπου 30 μαγιό και δεν ξέρω ποια θα βάλω. Επειδή, άμα με δει η μάνα μου με αυτά τα μαγιό που πήρα, θα με διώξει από το σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δε γελάω...» - Η Έλενα Χριστοπούλου έβαλε στη θέση τους όσους σχολιάζουν τα κιλά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

"Είναι σα να μπήκε σε αποχυμωτή, δείχνει άρρωστη" - Σάλος στο twitter με την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην πρεμιέρα του Love island