Από Πέννυ Μαστοράκου

Και αφού έγινε η πρεμιέρα και γνωρίστηκαν και ζευγάρωσαν (δείτε εδώ τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν την πρώτη μέρα) η επόμενη μέρα βρήκε τους αγαπητούς μας παίκτες στην εξωτική Τενερίφη αγκαλιά, και το Love Island γεμάτο...αγάπη τι άλλο;

Πράγματι στο επεισόδιο της Παρασκευής 30/9 οι παίκτες και οι παίκτριες ξύπνησαν δίπλα στα ταίρια τους και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις αγουροξυπνημένοι. Άλλοι όπως δήλωσαν τρισευτυχισμένοι ξύπνησαν υπέροχα και έκαναν ωραίο ύπνο, ενώ άλλοι έκαναν τα παραπονάκια τους μιας και τα βρήκαν λίγο σκούρα με τους συντρόφους τους στο κομμάτι του ύπνου!

Το πρώτο βράδυ των ζευγαριών στην βίλα

Η Χριστίνα όπως δήλωσε, ο Γιώργος ψιλοροχάλιζε, κάτι όμως που δεν την ενόχλησε ιδιαίτερα, ο Αλέξανδρος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Κοιμηθήκαμε πάρα πολύ ωραία με την Νίκη μου, από τους καλύτερους ύπνους που έχω ρίξει!» ενώ με την σειρά της η Αναστασία είπε όλο νόημα: «Είχα δεξιά τον Γιώργο και αριστερά τον άλλο Γιώργο, να τrαγουδάνε όλο το βράδυ και να ροχαλίζουν!».

Αναβρασμός επικρατεί στα αγόρια με την είσοδο του Αλέξανδρου

Η πρεμιέρα ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης 29/9 και προκάλεσε μεγάλη ταραχή (δείτε εδώ την υποδοχή που του φύλαγε το Τwitter) και με το καλημέρα σας άρχισαν οι εκπλήξεις! Ο λόγος για το Love Island, το οποίο άνοιξε τις πύλες του για τους διαγωνιζόμενους και τις διαγωνιζόμενες όμως η πόρτα έμεινε ανοιχτή και μπήκε μέρα μία... έκπληξη!

Ο 6ος παίκτης της βίλας Αλέξανδρος Κώτσης, εισέβαλε και ουσιαστικά αποτελεί απειλή για τα αγόρια του σπιτιού, καθώς έχει την δυνατότητα, μέσα από τη διαδικασία του speed dating,να γνωρίσει καλύτερα τα κορίτσια, αλλά και να διεκδικήσει κάποια αν το επιθυμεί!

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 30/9 από την αρχή κιόλας, τα υπόλοιπα αγόρια δεν έκρυψαν πως έχουν θορυβηθεί ιδιαιτέρως, μιας και από την μία στιγμή στην άλλη μπορεί να μείνουν χωρίς κοπέλα, μιας και ήδη παρατηρούν αντιδράσεις από τα κορίτσια για εκείνον! «Έτσι όπως τις βλέπω καμία δεν είναι του στιλ μου» είπε ο ίδιος, όμως δεν φαίνεται να τον πιστεύουν ιδιαίτερα...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: «Μου λένε ότι έχουν έλλειψη...» - Έτσι προσεγγίζει ο αντρικός πληθυσμός την Αναστασία

Love Island: «Να είναι λίγο γορίλας!» - Η ατάκα της Νίκης Ηλιοπούλου που άφησε "κάγκελο" την Παπαγεωργίου