Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την γλυκιά Νίκη και την αποκάλυψή της για το πως θέλει έναν άνδρα, εξίσου επική ήταν και η αποκάλυψη της παίκτριας που έκανε ποδαρικό στο Love Island καθώς μας συστήθηκε πρώτη το βράδυ της Πέμπτης 30/9! Η 23χρονη Αναστασία είναι διατροφολόγος, με έφεση στον αθλητισμό και δεν μετράει ιδιαίτερα την εξωτερική εμφάνιση όπως έχει πει, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε το πως την προσεγγίζουν οι άνδρες...

Έτσι προσεγγίζει ο αντρικός πληθυσμός την Αναστασία

«Τo Instagram μου είναι sidiro οπότε οι περισσότεροι άνδρες για να με προσεγγίσουν λένε ότι έχουν έλλειψη σιδήρου. Το σημαντικότερο πράγμα είναι το ύψος για εμένα, θέλω ο άλλος να με περνάει, θέλω να φοράω τακούνια! Στο Love Island μπήκα γιατί βαρέθηκα ο άλλος να με προσεγγίζει από τα social media, θέλω κάτι πιο τετ α τετ!» είπε χαρακτηριστικά η 23χρονη.

Τα πρώτα λόγια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου λίγο πριν

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας καλωσόρισε από την εξωτική Τενερίφη στο Love Island και στην πολυτελή βίλα του νησιού! Εκεί 5 αγόρια και 5 κορίτσια (δείτε εδώ τις διαγωνιζόμενες που θα κάνουν χαμό) θα μείνουν για 12 εβδομάδες, και οι παίκτες θα προσπαθήσουν να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στα 50.000 ευρώ που είναι το χρηματικό έπαθλο των νικητών.

«Καλωσήρθατε στο Love Island. σε αυτό το νησί η θερμοκρασία πρόκειται να ανέβει στα ύψη. Σε πολύ λίγο κορίτσια και αγόρια θα βρεθούν εδώ για να διεκδικήσουν ο ένας την καρδιά του άλλου. Ποιο ζευγάρι θα καταφέρει να μείνει μέχρι το τέλος; Αυτό θα το δούμε. Το σίγουρο είναι ότι εδώ, στην εξωτική Τενερίφη αγόρια και κορίτσια θα φλερτάρουν, θα διασκεδάσουν και θα ζήσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι 12 εβδομάδων αναζητώντας τον απόλυτο έρωτα» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Αμέσως μετά είδαμε πλάνα από την βίλα- ρα στην Τενερίφη, με απίθανες ανέσεις. Οι παίκτες θα κοιμούνται ανά δυάδες σε διπλά κρεβάτια στο ίδιο τεράστιο δωμάτιο, όμως ένα ζευγάρι θα έχει το προνόμιο να διανυκτερεύσει στο μυστικό δωμάτιο!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love island: Το κορμί της ανασταίνει και νεκρούς - Η καυτή βρεφονηπιοκόμος που μπαίνει στο παιχνίδι

«Το παρατσούκλι μου είναι που...» - Με το καλημέρα σας τα ευτράπελα στο Love Island