Από Πέννυ Μαστοράκου

Με αφορμή όλη την ιστορία που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου, σχετικά με την συμμετοχή του στο Survivor All Star, o Γιώργος Λιανός, κάνοντας δηλώσεις για τον νέο κύκλο του ριάλιτι, τοποθετήθηκε και σε όσα δήλωσε ο γνωστός θρύλος του πρώτου Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Ντάνου μετά την αποκάλυψή του πως δεν θα συμμετάσχει ως παίκτης στο Survivor All Star, παρότι ακουγόταν ιδιαίτερα εδώ και πάρα πολύ καιρό, και για ένα διάστημα ήταν σχεδόν σίγουρο.

Οι όλο νόημα δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

«Με ενοχλεί να παίρνω θέση σε λεγόμενα άλλων, δεν είναι η δουλειά μου αυτή, έχω έναν συγκεκριμένο ρόλο στο project και γενικά δεν θέλω να παίρνω θέση, θέλω να μένω ουδέτερος γιατί το παιχνίδι ξεκινάει εκεί. Προσπαθώ να παραμένω αμέτοχος, δεν είναι αν τον θέλω εγώ στο παιχνίδι, είναι τι μπορεί να συντονιστεί και τι μπορεί να επιτευχθεί» τόνισε ο παρουσιαστής.

Η τριάδα που θέλει διακαώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Survivor All Star, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις με παίκτες (δείτε εδώ τους 7 που υπέγραψαν ήδη) αλλά και με τον ΣΚΑΪ προκειμένου να κανονίσουν όλα τα διαδικαστικά.

Η πρεμιέρα του ριάλιτι θα έρθει λίγο νωρίτερα απ' ό,τι συνήθως (δείτε εδώ πότε) και ο Τούρκος παραγωγός προσπαθεί να κλείσει τα πιο δυνατά ονόματα για τον νέο κύκλο του παιχνιδιού.

Ενώ λοιπόν μεγάλο ρόλο θα παίξει σίγουρα η προσωπικότητα του κάθε παίκτη, προκειμένου να δώσει μία πιο σπαρταριστή μορφή στο ριάλιτι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να φροντίσει να στελεχώσει το Survivor All Star με τους πιο δυνατούς παίκτες στο αθλητικό κομμάτι.

Το πόσο θέλει ο Ατζούν Ιλιτζαλί τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο παιχνίδι του είναι πασιφανές. Ο Τούρκος παραγωγός δίνει τα πάντα για να καταφέρει να κλείσει τον μεγάλο σταρ του ριάλιτι, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Ντάνος θα καταφέρει να πει το πολυπόθητο ναι μιας και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τρέχουν (δείτε εδώ σε ποια ταινία θα πρωταγωνιστήσει).

Μαζί λοιπόν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο Ατζούν Ιλιτζαλί εξετάζει δύο ακόμα πάρα πολύ δυνατούς παίκτες που στις κούρσες τους, θύμιζαν αρκετά τον Ντάνο. Από τη μία είναι ο Γιώργος Πιλίδης. Ο αγαπημένος «Γιωρίκας» αποχώρησε νωρίς από τον διαγωνισμό και ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να ταξιδέψει και πάλι στον Άγιο Δομίνικο και να δοκιμάσει τις ικανότητές του.

To τρίτο πρόσωπο που θέλει οπωσδήποτε ο Τούρκος παραγωγός είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος είχε επίσης αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπισε με το πόδι του.

Survivor All Star Ντάνος Μπάρτζης Πιλίδης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανατροπή με τα συμβόλαια των παικτών στο Survivor all star

Survivor All Star: Αυτά είναι τα τρία ζευγάρια που συζητάνε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί