Από Ελένη Μήτση

Ο νέος κύκλος για το Survivor all star ετοιμάζεται, αλλά όσο φτάνουμε πιο κοντά στην πρεμιέρα τόσο ακούμε νέα δεδομένα και εξελίξεις, που αφορούν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με πληροφορίες, λέγεται πως η παραγωγή του παιχνιδιού δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με κανέναν παίκτη που πρόκειται να ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο, αλλά μόνο προσύμφωνο.

Η αλλαγή στα συμβόλαια του Survivor all star

Μάλιστα δεν έχουν μπει στη διαδικασία να συζητήσουν για αλλαγές στα χρήματα και εν τέλει θα παίρνουν όλοι ρητά μέχρι 5.000 ευρώ (δείτε εδώ τα 5 ονόματα, που έχουν πει ναι με τον Ατζούν).

Survivor all star

Αυτά είναι τα τρία ζευγάρια που συζητάνε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για το ριάλιτι

Ο νέος κύκλος του Survivor που θα έχει τη μορφή All Star πλησιάζει και έτσι οι συζητήσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί με τους υποψήφιους παίκτες συνεχίζονται δυναμικά. Αφού αποκάλυψε λοιπόν το πρωί της Πέμπτης (27/10) η Φαίη Σκορδά τα 5 ονόματα που έδωσαν τα χέρια με τον Τούρκο παραγωγό (δείτε εδώ ποια είναι), στη συνέχεια αναφέρθηκε στα 3 ζευγάρια που βρίσκονται σε συζητήσεις.

Στην εκπομπή Πρωινό Μας, αναφέρθηκε πως συνολικά στο παιχνίδι θα μπουν 24 παίκτες, δηλαδή δύο ομάδες των 12 ατόμων, ενώ η παραγωγή θα υπογράψει με 30 άτομα με τον όρο πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα αποφασίσει αν θα μπουν στο παιχνίδι και πότε θα μπουν στο παιχνίδι.

Μάλιστα την στιγμή εκείνη ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, ωστόσο δε θέλησε να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ της Φαίης Σκορδά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor All Star: Πάρθηκε η απόφαση - Οι μέρες προβολής του ριάλιτι επιβίωσης

«Αν δεν μπει στο All star, τότε δεν μπορεί να αποκαλείται All star» - Πρώην παίκτης αποθέωσε τον Γιώργο Αγγελόπουλο