Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις λίγο καιρό πριν αναχωρήσει το συνεργείο και οι διαγωνιζόμενοι του Survivor All Star για τον Άγιο Δομίνικο, μιας και ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθεί να προσέξει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Συνολικά στο παιχνίδι θα μπουν 24 παίκτες (δείτε εδώ ποιοι είναι οι 5 που έχουν ήδη συμφωνήσει), δηλαδή δύο ομάδες των 12 ατόμων, ενώ η παραγωγή θα υπογράψει με 30 άτομα με τον όρο πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα αποφασίσει αν θα μπουν στο παιχνίδι και πότε θα μπουν στο παιχνίδι.

Το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε, μετά και από το τέλος του Love Island (δείτε εδώ πότε είναι ο τελικός), να κάνει ένα βήμα πίσω στην ψυχαγωγία και να περιμένει το δυνατό χαρτί του που δεν είναι άλλο από το Survivor All Star.

Έτσι, μετά από συζήτηση που είχαν οι ιθύνοντες του σταθμού με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, συμφώνησαν, να προβάλλεται η All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης, 5 μέρες, με στόχο να γίνουν μέσα σε λίγο καιρό 6.

Η ημερομηνία της πρεμιέρας του Survivor All Star

Survivor All Star πρεμιέρα

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, η πρεμιέρα του show επισπεύδεται (δείτε εδώ για ποιο λόγο) και έτσι, αντί για τέλη Δεκέμβρη που βλέπουμε παραδοσιακά το Survivor, αυτή τη φορά θα ξεκινήσει είτε στις 15 του μήνα είτε στις 19, δηλαδή αμέσως μετά το τέλος του Μουντιάλ (δείτε εδώ το πρόγραμμα) που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1.

Όσον αφορά στην παρουσίαση του show, δεν τίθεται κανένα θέμα για τη θέση του Γιώργου Λιανού μιας και ο παρουσιαστής έχει καταφέρει να κερδίσει μία θέση στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τις ατάκες του και τα εύστοχα σχόλιά του στους παίκτες. Έτσι σε περίπτωση που ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποφασίσει τελικά να δεχθεί την πρόταση του Ατζούν, τότε θα τον δούμε σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δαγκώνει το χέρι που τον έκανε γνωστό...» - Ο Σάκης Κατσούλης "άδειασε" με μία φράση τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ανατροπή με τα συμβόλαια των παικτών στο Survivor all star