Από Ελένη Μήτση

Πολλά ακούγονται τελευταία για το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου καθώς είναι ένα δημοφιλές πρόσωπο και δεν είναι λίγοι εκείνοι, που θέλουν να συνεργαστούν μαζί του.

Αναδείχθηκε μέσα από το survivor και έτσι όλοι περίμεναν, πως θα τον δούμε στον νέο κύκλο, που ετοιμάζεται, στο All star game (δείτε εδώ τις σχετικές δηλώσεις του). Εκείνος ωστόσο, έχει μιλήσει ανοιχτά πως τον ενδιαφέρει η υποκριτική και πως ετοιμάζει τη συμμετοχή σε ξένη ταινία, η οποία θα λέγεται όπως έκανε γνωστό με μία ανάρτησή του «The Lost Ship».

Η ταινία που θα παίξει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Η τελική του συμφωνία με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Πολλά έχουν ακουστεί για το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου και το Survivor all star, καθώς ο παίκτης είχε αναδειχθεί με πολύ μεγάλη επιτυχία στο πρώτο ριάλιτι επιβίωσης, που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο.

Ο νέος κύκλος για το all star παιχνίδι είναι στα σκαριά (δείτε εδώ τα μεγάλα ονόματα, που έχουν συμφωνήσει) και σίγουρα όλοι θέλουν και τον Ντάνο σε αυτά. Ο ίδιος είχε διαψεύσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο κατηγορηματικά, αλλά η ανατροπή έγινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, το παιχνίδι θα ξεκινήσει προς τα τέλη του Δεκέμβρη. Η πλευρά λοιπόν του Αγγελόπουλου με τον Ατζούν συμφώνησαν για τα 5 επεισόδια προβολής την εβδομάδα, μπορεί και 6, εκεί όπου θα δούμε τον Ντάνο να κάνει guest εμφάνιση σε μάχη με τον αντίστοιχο νικητή της Τουρκίας σαν super ήρωες.

Γιώργος Αγγελόπουλος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor All Star: Όλη η αλήθεια - Τι συνέβη ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Ατζούν Ιλιτζαλί

«Υπήρξε η συζήτηση...» - Τι ειπώθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor All Star