Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο νέος κύκλος του Survivor που θα έχει τη μορφή All Star πλησιάζει και έτσι οι συζητήσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί με τους υποψήφιους παίκτες συνεχίζονται δυναμικά. Αφού αποκάλυψε λοιπόν το πρωί της Πέμπτης (27/10) η Φαίη Σκορδά τα 5 ονόματα που έδωσαν τα χέρια με τον Τούρκο παραγωγό (δείτε εδώ ποια είναι), στη συνέχεια αναφέρθηκε στα 3 ζευγάρια που βρίσκονται σε συζητήσεις.

Στην εκπομπή Πρωινό Μας, αναφέρθηκε πως συνολικά στο παιχνίδι θα μπουν 24 παίκτες, δηλαδή δύο ομάδες των 12 ατόμων, ενώ η παραγωγή θα υπογράψει με 30 άτομα με τον όρο πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα αποφασίσει αν θα μπουν στο παιχνίδι και πότε θα μπουν στο παιχνίδι.

Τα ζευγάρια που βρίσκονται σε συζητήσεις για το Survivor All Star

Μάλιστα την στιγμή εκείνη ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, ωστόσο δε θέλησε να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ της Φαίης Σκορδά.

Οι αμοιβές του Survivor All Star

Όσο τα ραντεβού με τους υποψήφιους παίκτες συνεχίζονται, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η παραγωγή βάζει πλαφόν στα 5000 ευρώ την εβδομάδα για κάθε παίκτη, ένα ποσό – κίνητρο, όπως επισήμανε ο Μάριος Ιωαννίδης σε δηλώσεις του στο «Πρωινό Μας».

Και μπορεί κάποιοι να μην θεωρούν τίμια την απόφαση της παραγωγής, αφού ο καθένας από τους συμμετέχοντες έχει τη δική του πορεία στα media, ωστόσο και οι πρώην «μαχητές» μετά την δημοσιότητα που κέρδισαν από το Survivor καταφέρνουν σήμερα να κλείνουν δουλειές με αμοιβές αντίστοιχες των celebrities.

«Δεν μπορεί να είναι όλοι πρωταγωνιστές και να παίρνουμε τα ίδια λεφτά. Υπάρχει διαβάθμιση σε ανθρώπους στο Survivor όχι σε χρηματικά ποσά (…) Αν κάποια ψώνια θεωρούν ότι είναι οι πρωταγωνιστές να το κοιτάξουν. Υπάρχουν άτομα τα οποία πραγματικά προσφέρουν ριάλιτι», δήλωσε πρόσφατα ο Πάνος Καλίδης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor all star: Τα βιογραφικά των πρώτων 8 ονομάτων

«Αν δεν μπει στο All star, τότε δεν μπορεί να αποκαλείται All star» - Πρώην παίκτης αποθέωσε τον Γιώργο Αγγελόπουλο