Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζει τον νέο κύκλο του Survivor. Φέτος το ριάλιτι επιβίωσης θα έχει τη μορφή All Star και έτσι, ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν πολύ έντονα, ήταν αυτό του Γιώργου Αγελόπουλου, του νικητή της πρώτης σεζόν.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ ήθελε τον «Ντάνο» να έχει δώσει τα χέρια με τον Τούρκο παραγωγό και να φεύγει σε λίγους μήνες για Άγιο Δομίνικο, ωστόσο ο ίδιος διέψευσε τα όσα γράφονται και εξήγησε πως έχει άλλες δουλειές που δεν του επιτρέπουν να συμμετέχει στο Survivor. Το πρωί της Παρασκευής (7/10), η εκπομπή Πάμε Δανάη, έδωσε όλο το παρασκήνιο σχετικά με τη συνεργασία των δύο πλευρών ενώ αποκάλυψε τι ήταν αυτό που έκανε τη συμφωνία να ακυρωθεί.

Γιατί «ναυάγησε» η συνεργασία του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor All Star

Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναμένεται να συμμετάσχει σε 3 ταινίες. Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο θα αναχωρήσει για το Λος Άντζελες, εκεί όπου θα πρωταγωνιστήσει σε ένα θρίλερ δράσης με τίτλο «The Session».

Αμέσως μετά, θα ταξιδέψει στην Ινδία και θα παίξει σε μία ταινία μυστηρίου με τίτλο The Lost Ship. Μάλιστα, μαζί του σε αυτό το πρότεκτ θα παίξει και ο άλλοτε συμπαίκτης του στο Survivor, Γιώργος Χρανιώτης.

Τέλος, κοντά στο καλοκαίρι του 2022, ο αγαπημένος «Ντάνος» θα βρεθεί στο Ντουμπάι για μία πολεμική ταινία με θέμα το Αφγανιστάν.

Ποια ονόματα είπαν «ναι» στον Ατζούν

Ανάμεσά τους βρίσκονται ονόματα που δεν περιμέναμε να δούμε, καθώς και ένα πρόσωπο που θα ταξιδέψει για τρίτη φορά στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν θα σας πω ψέματα...» - Ο Ηλίας Μπόγδανος απαντά για την συμμετοχή του στο Survivor All Star

Survivor all star: «Το θέμα είναι...» - Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε για τις αμοιβές των παικτών στο νέο κύκλο του reality