Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Προ των πυλών βρίσκεται ο νέος κύκλος του Survivor που μάλιστα θα έχει τη μορφή All Star και έτσι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει φροντίσει να προσεγγίσει μερικούς από τους πιο ξεχωριστούς παίκτες που έχουν περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης προκειμένου να εξασφαλίσει την επιτυχία.

Μετά το «ναυάγιο» της συνεργασίας του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο Τούρκος παραγωγός έχει αρχίσει να στρέφεται σε άλλες λύσεις και σε ονόματα που έκαναν τη διαφορά μέσα στα επόμενα χρόνια.

Τα πρόσωπα που συμφώνησαν για το Survivor All Star

Όπως αποκάλυψε λοιπόν το πρωί της Τετάρτης (26/10) η εκπομπή Πρωινό Μας, 7 άτομα υπέγραψαν τη Δευτέρα, 4 υπέγραψαν χθες και 3 θα υπογράψουν σήμερα.

Η κάμερα της εκπομπής, συνάντησε έξω από τα γραφεία της Acun Medya, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τη Χριστίνα Κεφαλά και τον Περικλή Κονδυλάτο, ωστόσο κανένας από τους τρεις δεν παραδέχθηκε πως βρίσκεται εκεί για να κάνει ραντεβού για το Survivor All Star.

Πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Survivor all star

Ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΣΚΑΪ θα είναι το Survivor all star με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να έχει βρει τους παίκτες, τον ρόλο του Γιώργου Αγγελόπουλου σε αυτό και την ημέρα, που θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα.

Όπως όλα δείχνουν, θα βλέπουμε το ριάλιτι επιβίωσης μέσα στον Δεκέμβρη με την επικρατέστερη ημερομηνία έναρξης να είναι η 15η Δεκέμβρη ή μετά το τέλος του Μουντιάλ στις 19 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Real μάλιστα λέγεται, πως ο τούρκος παραγωγός έχει συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ για 5 ή και 6 επεισόδια την εβδομάδα.

Survivor all star

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor All Star: «Δεν γίνεται η Βαλαβάνη να πάρει τα ίδια με τον Τριαντάφυλλο!» - "Kαταπέλτης" η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το παιχνίδι

Δε φεύγει τελικά για survivor all star - Με δική της εκπομπή στην Αθήνα γνωστή δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του reality