Από Πέννυ Μαστοράκου

Έχουν δώσει συνεντεύξεις με αφορμή την πολυαναμενόμενη σειράς Maestro, στην οποία πρωταγωνιστούν, αλλά ποτέ πριν μαζί, όπως σήμερα, το μεσημέρι της Πέμπτης 13/10 λίγες ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα (δείτε εδώ όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο)! Ο λόγος για τον Χριστόφορος Παπακαλιάτη (ο οποίος αποκάλυψε πρόσφατα για το ξεκίνημά του) και την Κλέλια Ανδριολάτου, οι οποίοι βρέθηκαν καλεσμένοι στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησαν για τη νέα σειρά,, την γνωριμία τους αλλά και τις δύσκολες σκηνές που γύρισαν!

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μάλιστα αποκάλυψε την πρώτη τους συνάντηση για τον ρόλο, και το πως τελικά τον κέρδισε η νεαρή ηθοποιός.

Το παρασκήνιο της συνεργασίας του Παπακαλιάτη και της Ανδριολάτου

«Είχα μάθει για την Κλέλια από συνάδελφους και από τους δάσκαλους της στην σχολή. Όταν είχα γράψει το πρώτο επεισόδιο έψαχνα να βρω μια κοπέλα νέα και πήγα στις σχολές. Έτσι καταλήξαμε για καφέ, χωρίς όμως να της πω τίποτα για τη σειρά.

Ήταν ακριβώς αυτό που είχα γράψει. Σαν χαρακτήρας είναι σαρωτική αλλά και γλυκιά. Στην αρχή της κουβέντας ήμουν αυστηρός, αλλά μέχρι το τέλος της είχα δώσει το σενάριο και φεύγοντας της είπα ‘σ’ ευχαριστώ πολύ, θα τα πούμε στο γύρισμα’. Με είχε αγοράσει και με είχε πουλήσει» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Η αποκάλυψη της για τις ερωτικές σκηνές με τον Παπακαλιάτη

Μετά την Πέμη Ζούνη και την αποκάλυψή της για εκείνον, για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την συνεργασία τους στο Maestro, του οποίου την πρεμιέρα περιμένουμε πως και πως, μίλησε στο Happy Day η Κλέλια Ανδριολάτου το πρωί της Τρίτης 27/9.

Η λαμπερή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα για τις δυσκολίες των γυρισμάτων της σειράς, ενώ αναφέρθηκε και στις ερωτικές σκηνές με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, αλλά και στο πως τις βίωσε.

«Από θέμα καιρού ήταν η πιο δύσκολη μέρα των γυρισμάτων. Ο καιρός ήταν ένα σοβαρό ζήτημα, ειδικά όσο περνούσε και φτάναμε στον Οκτώβρη κι εμείς έπρεπε να μπούμε με τον Χριστόφορο στην κάμερα, να έχουμε ερωτικές σκηνές, όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο.

Νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά. Στις ερωτικές σκηνές δεν ένιωθα καθόλου αμηχανία. Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε πάρα πολύ. Είχε τόσο κρύο, ήμασταν όλο το σετ με 100 κουβέρτες και ξαφνικά τα βγάζαμε και κάναμε την ερωτική σκηνή. Είχε χιούμορ και μόνο με αυτό μπορούμε να επιβιώσουμε» είπε η ηθοποιός χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι ένας έρωτας...» - Η αποκάλυψη της Χάρις Αλεξίου για τη συμμετοχή της στο β' κύκλο της σειράς του Παπακαλιάτη

Maestro: «Με εμπιστεύτηκαν "ιερά τέρατα" του χώρου!» - Οι αφοπλιστικές δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πριν την πρεμιέρα