Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη μίλησε την ημέρα της πρεμιέρας (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας), η Χάρις Αλεξίου, η οποία αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η τραγουδίστρια που πλέον έχει αφήσει τις πίστες και τα στούντιο και έχει πιάσει το θεατρικό σανίδι, θα έχει έναν ρόλο κλειδί στη σειρά που θα σημάνει την επιστροφή του Παπακαλιάτη στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Οι δηλώσεις της Χάρις Αλεξίου για τη σειρά «Maestro» και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

«Είναι ένας έρωτας σε εισαγωγικά γιατί ο Χριστόφορος είναι ένα πλάσμα του Θεού, που σε κάνει να τον αγαπήσεις αμέσως. Έχει κάνει μία εξαιρετική δουλειά και δεν είναι τυχαίο, που την ετοιμάζει τόσο καιρό.

Μου έλεγε ο Χριστόφορος ότι “κάποιους ηθοποιούς τους παίρνεις στην στιγμή τους στην τρίτη, τέταρτη, πέμπτη λήψη, άλλους στην πρώτη, εσύ είσαι από εκείνους που θα την πάρω στην αρχή”, γιατί δεν ήθελε να χάσω αυτήν την φρεσκάδα που είχα», είπε αρχικά για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Αναφορικά με τη δεύτερη σεζόν της σειράς, είπε: «Αφού ο Χριστόφορος θέλει να είμαι, θα είμαι».

Πότε θα προβάλλεται η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στις οθόνες μας, δώδεκα χρόνια μετά με τη σειρά «Maestro». Το «4» ήταν η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, μετά την ολοκλήρωση της οποίας είχε δηλώσει πως θα στραφεί στη μεγάλη του αγάπη, τον κινηματογράφο, αφού δεν τους άρεσαν οι εκπτώσεις που είχαν αρχίσει να κάνουν οι παραγωγοί λόγω εποχής.

Ο έρωτας μιας μαθήτριας και του καθηγητή της σε μια κλειστή κοινωνία θα είναι στο επίκεντρο της νέας σειράς του δημιουργού που έχει συνδέσει το όνομά του με την απόλυτη επιτυχία.

Maestro Mega

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τη Real Life, η Παρασκευή φαίνεται να είναι η επικρατέστερη ημέρα και η ώρα προβολής της να είναι 22:00. Στο Mega σκοπεύουν πριν το «Maestro» να προβάλουν τη σειρά «Μαίρη-Μαίρη-Μαίρη», δημιουργώντας έτσι μία ισχυρή prime time. Η νέα σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου θα ξεκινάει στις 21:00.

Στο MEGA πάντως δεν έχουν καταλήξει και εξετάζουν την επιλογή η σειρά «Maestro» να προβάλλεται κάθε Κυριακή. Προς το παρόν δεν έχει «κλειδώσει» κάτι, αλλά η Παρασκευή είναι η επικρατέστερη με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Πηγή φωτoγραφιών: MEGA TV

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: To νέο συγκλονιστικό trailer της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ήταν όλες υπέροχες: Οι μούσες των σειρών του Χριστόφορου Παπακαλιάτη