Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει απόψε (13/10) στις οθόνες μας, δώδεκα χρόνια μετά με τη σειρά «Maestro». Το «4» ήταν η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, μετά την ολοκλήρωση της οποίας είχε δηλώσει πως θα στραφεί στη μεγάλη του αγάπη, τον κινηματογράφο, αφού δεν τους άρεσαν οι εκπτώσεις που είχαν αρχίσει να κάνουν οι παραγωγοί λόγω εποχής.

Ο έρωτας μιας μαθήτριας και του καθηγητή της σε μια κλειστή κοινωνία θα είναι στο επίκεντρο της νέας σειράς του δημιουργού που έχει συνδέσει το όνομά του με την απόλυτη επιτυχία.

Maestro Mega

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Maestro

Ο Ορέστης είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Εκεί θα γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια θα είναι η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης. Σενάριο - Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Πρωτότυπη μουσική: Κώστας Χρηστίδης.

  • Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions.
  • Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023.

Οι δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πριν την πρεμιέρα του Maestro

«H σειρά πραγματεύεται την διαφορά ηλικίας στον έρωτα, πραγματεύεται μία παράνομη σχέση, δεν περιγράφω μία χάλια κοινωνία, νομίζω ότι περιγράφω κάποια μοντέλα της κοινωνίας. Αποφάσισα και επέλεξα κάποια πράγματα τα οποία υπάρχουν γύρω μας, προσπάθησα να τα φωτίσω και να τα αφηγηθώ με ένα τέτοιο τρόπο, με κάθε αξιοπρέπεια καλλιτεχνικά, με σεβασμό, απέναντι σε όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μας. Δεν μπορεί να με αφήσει ανεπηρέαστο αυτό που γίνεται» είπε μεταξύ άλλων για την σειρά...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήμουν στο δημοτικό, 12 ετών...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το ξεκίνημά του

Απάντησε καταλάθος σε αυτό που αρνήθηκε να πει ο Παπακαλιάτης - Η Μαρίζα Ρίζου έκανε την αποκάλυψη που περιμέναμε για το Maestro