Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν και επίσημα από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Maestro (δείτε εδώ την τεράστια αποκάλυψη που έκανε καταλάθος η Μαρίζα Ρίζου για την σειρά) και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης άνοιξε την καρδιά του και αποκάλυψε πολλά για την ζωή του στο Mega Stories.

Παρότι σπάνια δίνει συνεντεύξεις, ο ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε για την προσωπικής και επαγγελματική του ζωή (δείτε εδώ πότε ξεκίνησε να γράφει σενάρια), αλλά αναφέρθηκε και στις κριτικές που έχει δεχτεί σε όλη την πορεία του.

Η αποκάλυψη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

«Δεν νομίζω ότι έχω αδικηθεί. Νομίζω ότι έχω αμφισβητηθεί, είναι η σωστή λέξη, στην πορεία των 32 χρόνων. Πολλές φορές με είχε στενοχωρήσει αλλά ανθρώπινο δεν είναι; Είναι ένα παιχνίδι και μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς ότι είναι μάταιο, οπότε σταματάς να δίνεις τόσο μεγάλη σημασία και να αποκοτούν βάρος μέσα σου αυτά τα πράγματα.

Μου χρέωναν δεκάδες πράγματα σε διαφορετικές εποχές κι ηλικίες. Σε κάποια είχαν δίκιο. Βλέπω κάποιες σκηνές, οι οποίες δεν ήταν καλές. Κάποιες άλλες ήταν μέτριες και κάποιες λίγες ήταν πολύ καλές πάντα σε συνάρτηση με την ηλικία και την εποχή. Αλλά όταν κάνεις μια σούμα, νομίζω ότι υπήρξα πολύ τυχερός» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός...

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς;

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει αύριο (13/10) στις οθόνες μας, δώδεκα χρόνια μετά με τη σειρά «Maestro». Το «4» ήταν η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, μετά την ολοκλήρωση της οποίας είχε δηλώσει πως θα στραφεί στη μεγάλη του αγάπη, τον κινηματογράφο, αφού δεν τους άρεσαν οι εκπτώσεις που είχαν αρχίσει να κάνουν οι παραγωγοί λόγω εποχής.

Ο έρωτας μιας μαθήτριας και του καθηγητή της σε μια κλειστή κοινωνία θα είναι στο επίκεντρο της νέας σειράς του δημιουργού που έχει συνδέσει το όνομά του με την απόλυτη επιτυχία.

Maestro Mega

Ο Ορέστης είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Εκεί θα γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια θα είναι η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης. Σενάριο - Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Πρωτότυπη μουσική: Κώστας Χρηστίδης.

  • Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions.
  • Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: «Με εμπιστεύτηκαν "ιερά τέρατα" του χώρου!» - Οι αφοπλιστικές δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πριν την πρεμιέρα

Maestro: Μόνο για 9 επεισόδια - Το ποσό που πήρε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τη νέα του σειρά στο Mega