Από Στέλλα Μούτσιου

"Σούσουρο" έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, καθώς το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα θα παρουσιαστεί στην τηλεόραση πολύ σύντομα, με τον ίδιο να προχωρά σε δηλώσεις για όσα θα παρακολουθήσουμε. Ο λόγος για την σειρά Maestro.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Ελένη" το σίριαλ των 9 επεισοδίων θα προβληθεί για πρώτη φορά στις 13/10, στις 22:30 το βράδυ.

Η ανακοίνωση της πρεμιέρας της σειράς "Maestro"

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς του Παπακαλιάτη πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Ο έρωτας μιας μαθήτριας και του καθηγητή της σε μια κλειστή κοινωνία θα είναι στο επίκεντρο της νέας σειράς του δημιουργού που έχει συνδέσει το όνομά του με την απόλυτη επιτυχία. Τo «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται σε λίγους μήνες, στο νέο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού και το περιοδικό Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στις οθόνες μας, δώδεκα χρόνια μετά. Το «4» ήταν η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, μετά την ολοκλήρωση της οποίας είχε δηλώσει πως θα στραφεί στη μεγάλη του αγάπη, τον κινηματογράφο, αφού δεν τους άρεσαν οι εκπτώσεις που είχαν αρχίσει να κάνουν οι παραγωγοί λόγω εποχής.

Και έτσι ακριβώς έκανε. Δημιούργησε με αγάπη και μεράκι τα «Αν» και «Ένας άλλος κόσμος» (η ταινία απέσπασε 4,5 εκατομμύρια ευρώ και θεωρήθηκε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια), όμως φέτος πίστεψε πως είναι η χρονιά που μπορεί να επιστρέψει και στη μικρή οθόνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη νέα σεζόν το Mega θα κάνει μία πολύ σοβαρή επένδυση στην μυθοπλασία και έτσι πέρα από τη σειρά «Maestro» θα δούμε και μία ακόμα δραματική σειρά που θα καθηλώσει κοινό (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες).

Maestro Κλέλια Ανδρεολάτου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο άσσος στο μανίκι του Mega - Ανατροπή με την τελική απόφαση του καναλιού για το ''Maestrο'' του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Είχε "ντύσει" την καμπάνια της Victoria Secret - Η φωνή πίσω από τραγούδι της σειράς του Παπακαλιάτη, Maestro