Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι μία από τις ακριβότερες παραγωγές, αν όχι η ακριβότερη της φετινής σεζόν, και το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί για την μεγάλη πρεμιέρα την Πέμπτη 13/10! Ο λόγος για την σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Maestro, την οποία περιμένουμε πως και πως (δείτε το λαμπερό καστ των ηθοποιών που θα μας καθηλώσουν), και ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης το πρωί της Κυριακής 9/10, μίλησε για αυτή στο Χαμογέλα και πάλι και αποκάλυψε...

Οι δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πριν την πρεμιέρα του Maestro

«H σειρά πραγματεύεται την διαφορά ηλικίας στον έρωτα, πραγματεύεται μία παράνομη σχέση, δεν περιγράφω μία χάλια κοινωνία, νομίζω ότι περιγράφω κάποια μοντέλα της κοινωνίας. Αποφάσισα και επέλεξα κάποια πράγματα τα οποία υπάρχουν γύρω μας, προσπάθησα να τα φωτίσω και να τα αφηγηθώ με ένα τέτοιο τρόπο, με κάθε αξιοπρέπεια καλλιτεχνικά, με σεβασμό, απέναντι σε όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μας. Δεν μπορεί να με αφήσει ανεπηρέαστο αυτό που γίνεται» είπε μεταξύ άλλων για την σειρά...

Μόνο για 9 επεισόδια! Το ποσό που πήρε για τη νέα του σειρά στο Mega

2 χρόνια μετά το φινάλε της σειράς «4», επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τη σειρά "Maestro", ένα εργό που το κοινό περιμένει να δει πως και πως. Άλλωστε είναι γνωστό πως κάθε του σειρά αποτελεί εγγυημένη επιτυχία.

Το «Μaestro», η νέα του κοινωνική σειρά, ήδη έχει μαγέψει το κοινό από το τρέιλερ, εμείς όμως εξασφαλίσαμε για εσάς πλάνα από το πρώτο επεισόδιο της σειράς όπου ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης), ένας ευυπόληπτος καθηγητής μουσικής, φτάνει στην Κέρκυρα με αφορμή ένα φεστιβάλ μουσικής. Ομως σύντομα όλα θα διαταραχθούν στη ζωή και τη σχέση του, αφού θα γνωρίσει την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου), μια μαθήτρια με την οποία και θα κάνουν σχέση.

Maestro Mega

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν κυκλοφορήσει, η νέα σειρά κόστισε 2.318.570€, ενώ η επιδότηση που πήρε από το ΕΚΟΜΕ για 9 επεισόδια είναι 927,428€. Σε γενικές γραμμές ωστόσο, οι επιδοτήσεις που δόθηκαν φέτος ήταν πολύ χαμηλότερες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, δεδομένου ότι υπάρχουν συνολικά μέσα στη χρονιά 36 σειρές, αν και ήδη έχουν μείνει απλήρωτες επιδοτήσεις από την περασμένη σεζόν (δείτε εδώ για ποια κορυφαία σειρά).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ξαφνικά τα βγάζαμε και κάναμε...» - Η αποκάλυψη της Κλέλιας Ανδριολάτου για τις ερωτικές σκηνές με τον Παπακαλιάτη

«Δεν με αγχώνει ο...» - Οι αποκαλύψεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη λίγο πριν την πρεμιέρα του Maestro