Από Πέννυ Μαστοράκου

Στο παρελθόν τους έχουμε δει να συνεργάζονται και να μας καθηλώνουν με την ερμηνεία τους ως τηλεοπτικό ντουέτο, ωστόσο αυτή τη χρονιά είναι σε ξεχωριστές σειρές, και η δική του ανυπομονούμε να κάνει πρεμιέρα. Ο λόγος για την Πέμη Ζούνη, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στον Έρωτα Φυγά (δείτε εδώ τις δηλώσεις της για τον ρόλο της) η οποία μίλησε στην κάμερα του Open Weekend για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Όπως δηλώνει είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που ο ηθοποιός και σκηνοθέτης επέστρεψε στην τηλεόραση και που θα κάνει μία τόσο όμορφη δουλειά, και δεν βλέπει την ώρα να τον απολαύσει στην οθόνη και στο Maestro.

Οι δηλώσεις της Πέμης Ζούνη για τον Παπακαλιάτη

«Με τον Χριστόφορο κάναμε μία δουλειά που έμεινε στη μνήμη των ανθρώπων πολλά χρόνια. Μία δουλειά, κορυφαία στο είδος της. Ήταν κοινή μας απόφαση μετά να μην επανέλθουμε με άλλον συνδυασμό. Ίσως, κατέστρεφε αυτή τη μνήμη» είπε χαρακτηριστικά η κορυφαία ηθοποιός.

Ήταν μία από τις μούσες των σειρών του Παπακαλιάτη

Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι έτοιμη να κάνει τη μεγάλη της πρεμιέρα στο Mega, με τον τίτλο «Maestro». Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Κέρκυρα και τους Παξούς, ενώ η σειρά αποτελεί τη μεγάλη επιστροφή του στην μικρή οθόνη. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στις οθόνες μας, δώδεκα χρόνια μετά. Μέσα στην πολυετή καριέρα του στην ελληνική τηλεόραση, ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος έχει δημιουργήσει μερικές σειρές που έχουν μείνει στην ιστορία.

Η κάθε μία από αυτές είχε τη δική της μούσα, μία γυναίκα που έμπαινε στη ζωή του χαρακτήρα του Παπακαλιάτη και έφερνε τα πάνω κάτω. Τον ρόλο αυτό στη νέα του δημιουργία έχει αναλάβει η πανέμορφη Κλέλια Ανδριολάτου (δείτε εδώ όλα όσα δεν γνωρίζετε για εκείνη).

Να με προσέχεις

Η σειρά προβλήθηκε από τους τηλεοπτικούς δέκτες του Mega Channel τη σεζόν 2000-2001. Όταν τέσσερα αδέρφια, ο Αλέξανδρος, ο Κωνσταντίνος, η Ναταλία και η Μαριάννα χάνουν τους γονείς τους και μαθαίνουν πως δεν πρόκειται να κληρονομήσουν τίποτε, καθώς ο πατέρας τους ήταν χρεωμένος, αναγκάζονται να δουλέψουν, αφήνοντας πίσω τους την πολυτελή ζωή που είχαν.

Παράλληλα ο Αλέξανδρος (Παπακαλιάτης) ερωτεύεται την Έλλη, την οποία υποδύεται η Βαλέρια Χριστοδουλίδου, στους Παξούς που πηγαίνουν διακοπές, κοπέλα και μετέπειτα σύζυγο του αδερφού του, ενώ η Ναταλία με τη Μαριάννα γνωρίζουν τον έρωτα στο πρόσωπο ενός αμφιφυλόφιλου και ενός παντρεμένου αντίστοιχα, χωρίς να γνωρίζουν βέβαια την αλήθεια. Στα προβλήματά τους προσπαθεί να βρει λύση ο καλοκάγαθος και δυστυχώς παράλυτος παππούς τους.

Βαλέρια Χριστοδουλίδου Να με Προσέχεις

Κλείσε τα Μάτια

Η σειρά Κλείσε τα Μάτια, προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel τη σεζόν 2002-2004, με τεράστια επιτυχία. Οι μούσες του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σε αυτή τη σειρά ήταν δύο: Η Πέμυ Ζούνη και η Ιωάννα Παππά.

Ο Φίλιππος (Παπακαλιάτης) και ο Στέφανος είναι δύο κολλητοί που ζουν στην Αγγλία και αποφασίζουν να πάνε διακοπές στη Σύρο. Εκεί ο Φίλιππος γνωρίζει τη Μαρία (Πέμυ Ζούνη), μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας και με τρία παιδιά στην ηλικία του, την οποία αμέσως ερωτεύεται, ενώ ο Στέφανος κάνει σχέση με μία από τις κόρες της, την Άννα, χωρίς κανείς να ξέρει για τη συγγένεια. Οι διακοπές τους όμως έχουν άδοξο τέλος αφού ο Στέφανος τυφλώνεται και γι'αυτό αναγκάζονται να μην επιστρέψουν ξανά στην Αγγλία αλλά να μετακομίσουν μόνιμα στην Ελλάδα. Όταν ξανασυναντώνται ο Φίλιππος με την Μαρία ξεκινούν κρυφή σχέση. Εν τω μεταξύ ο Στέφανος δεν θέλει να συναντήσει ξανά την Άννα.

Πέμυ Ζούνη Κλείσε τα Μάτια

Στην Αθήνα ζουν μαζί με τον Γιώργο, ο οποίος φαίνεται να κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Λίγους μήνες μετά, η Μαρία αποφασίζει να διακόψει με τον Φίλιππο. Παράλληλα ο Στέφανος αποφασίζει να στείλει ένα γράμμα στην Άννα και πείθει τον Φίλιππο να το πάει ο ίδιος στην Αγγλία, όπου σπουδάζουν με τα αδέλφια της. Εκείνος γνωρίζει την αδελφή της, Χριστίνα (Ιωάννα Παππά), και καταλήγουν να κάνουν έρωτα, χωρίς ο Φίλιππος να ξέρει ότι η Χριστίνα είναι κόρη της Μαρίας και χωρίς να ξέρει η Χριστίνα για την σχέση του Φίλιππου με την μητέρα της

Κλείσε τα μάτια Ιωάννα Παππά

Δυο μέρες μόνο

Το Δυο Μέρες Μόνο προβλήθηκε το πρώτο μισό της σεζόν 2005 - 2006 και το πρώτο μισό της σεζόν 2006 - 2007, από το κανάλι Mega. Η απόλυτη μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη εδώ, δεν ήταν άλλη από την Βίκυ Παπαδοπούλου.

Ο Άρης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) και η Σοφία (Βίκυ Παπαδοπούλου) ήταν κάποτε ζευγάρι. Συναντιούνται ξανά ένα βράδυ τυχαία, δυο μέρες προτού ο Άρης πάει στο στρατό και η Σοφία παντρευτεί. Ο έρωτας ξαναφουντώνει, παρόλο που ο Άρης συζεί με την Έρση και η Σοφία δηλώνει ερωτευμένη με τον μέλλοντα σύζυγό της Χρήστο. Παράλληλα οι κολλητοί φίλοι τους, ο Σάββας και η Βίκυ, ζουν το δικό τους σύντομο ειδύλλιο. Ο Άρης πρότεινε στη Σοφία να περάσουν μαζί αυτές τις δυο μέρες μόνο. Η Σοφία ενδίδει. Την επομένη όμως εκείνος δεν εμφανίζεται. Έτσι συνεχίζουν τις ζωές τους χώρια, ώσπου ξανασυναντιούνται.

Βίκυ Παπαδοπούλου Δυο Μέρες Μόνο

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η πραγματική ηλικία, η καταγωγή και οι μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση

Maestro - αποκλειστικό: Το πρώτο επεισόδιο της σειράς του Παπακαλιάτη πριν παιχτεί στην τηλεόραση