Από Ελένη Μήτση

Το όνομα της Δήμητρας Αλεξανδράκη συνδέθηκε την Κυριακή 25/9 με μια λανθασμένη είδηση σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας, που δεν έκανε ποτέ το μοντέλο.

Το θέμα ωστόσο πήρε εκτάσεις με το μοντέλο να βάζει πλέον τον δικηγόρο της να διαχειριστεί το όλο θέμα. Πιο αναλυτικά τη Δευτέρα 26/9 μέσα από το Πρωινό έγινε γνωστή η διαδικασία, που ακολούθησε η γυναίκα το βράδυ εκείνο ενώ διέμενε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια διέρρευσε βίντεο από το δωμάτιο, της οποίο δεν πρόδιδε τίποτα από όσα καταλογίστηκαν.

Το δωμάτιο που έμεινε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στη Θεσσαλονίκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη απειλεί με μηνύσεις μετά τον σάλο περί απόπειρας αυτοκτονίας

Σάλος έχει ξεσπάσει από το πρωί της Κυριακής 25/9, σχετικά με την φήμη που είχε διαρρεύσει η οποία ήθελε την νιόπαντρη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε μυστικά, να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Η ίδια εξοργισμένη με τα ψευδή αυτά δημοσιεύματα καθώς ουδεμία αλήθεια εμπεριέχουν, μετά την έκρηξη της στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι έκανε μία δημοσίευση γεμάτη νεύρα.

Αρκετά ταραγμένη από το συμβάν, όπως θα ήταν και ο καθένας στην θέση της άλλωστε, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά, καθώς της έχουν δημιουργήσει πρόβλημα από το πουθενά, και έχει ανησυζήσει όλη της η οικογένεια χωρίς λόγο!

«Με έχετε γεμίσει με τόσα νεύρα. Με παίρνουν οι συγγενείς μου και κλαίνε όλοι. Ετοιμαστείτε, έρχονται όλες οι μηνύσεις η μια μετά την άλλη. Δε θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί. Ξεφτίλες! Δε σέβεστε τίποτα. Για τα κλικς, ξεφτίλες» ήταν τα λόγια του μοντέλου και εδώ που τα λέμε έτσι θα αντιδρούσε ο οποιοσδήποτε στην θέση της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είμαι τόσο δυνατή που...» - Το όλο νόημα μήνυμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά το σάλο με τις φήμες για απόπειρα αυτοκτονίας

«Οι υποτιθέμενοι φίλοι μου...» - Τα ''καρφιά'' της Δήμητρας Αλεξανδράκη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου