Από Ελένη Μήτση

'''Σάλος'' έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με τα δημοσιεύματα, που κυκλοφόρησαν την Κυριακή 25/9 για την Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέροντας, πως το μοντέλο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει με την ίδια να το διαψεύδει μέσα από το Χαμογέλα και πάλι, που μετέφερε την είδηση από site. Και μιας και στο συγκεκριμένο πάνελ συμμετέχει και ο φίλος της Δημήτρης Αλεξάνδρου, εκείνη ως πληγωμένη, έκανε μια σειρά από insta stories, πετώντας καρφιά και για εκείνον.

Οι δημοσιεύσεις καρφιά της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά τη φήμη πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

«Δε φτάνει που σας έκανα τη χάρη να βγω στην εκπομπή σας, με βάλατε με τέτοιο τίτλο και ευτυχώς μου έκοψε και άνοιξα την τηλεόραση να βλέπω τι γράφετε».

«Είστε γελοίοι, πιο γελοίοι είναι όμως οι υποτιθέμενοι φίλοι μου».

«Τρώω πρωινό από τον άλλο κόσμο μάλλον και έχω κάνει συμφωνία με τον Θεό να μπορώ να κάνω και story. Και τελικά εσείς οι ίδιοι που συγκαλύψατε εκείνον τον βιασμό σε αυτό το ξενοδοχείο και εσύ ο δημοσιογράφος που τα πήρες, να πας να διαστρεβλώσεις μια ιστορία ξέρεις, για να διαφημίσεις μόνο και μόνο το ξενοδοχείο. Να συγκαλύψεις όμως και ένα βιασμό ξέρεις επίσης. Έλα καλημέρα».

Αλεξανδράκη ξέσπασμα

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την απόπειρα αυτοκτονίας της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Ένα αναληθές δημοσίευμα κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες σχετικά με το πρόσωπο της Δήμητρας Αλεξναδράκη, το οποίο ήθελε το μοντέλο να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, λίγο μετά την πραγματική απόπειρα γνωστού παίκτη ριάλιτι.

Η ίδια διέψευσε απευθείας την είδηση μέσα από το Χαμογέλα και πάλι την Κυριακή 25/9, τα έβαλε ωστόσο με την Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα της, καθώς διατηρούσαν super με την είδηση αυτή. Στη συνέχεια λοιπόν της εκπομπής, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και εξήγησε, πως έφτασε η είδηση στα αυτιά τους.

«Να διευκρινίσουμε λίγο για το κομμάτι της Δήμητρας Αλεξανδράκη και να μη δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις. Γράφονται διάφορα και θέλω να είμαστε πολύ τυπικοί και ξεκάθαροι. Η είδηση ξεκίνησε από το zougla.gr λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή.

Η ομάδα της εκπομπής επικοινώνησε με το ξενοδοχείο, την αστυνομία και το νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου εκεί αναφέρεται πως νοσηλεύτηκε η Δήμητρα. Η Δήμητρα το διαψεύδει και βγήκε μάλιστα και σε κατάσταση ψυχικής αναταραχής. Δε θέλουμε να πούμε κάτι διαφορετικό.

Θα κρατήσουμε αυτό που λέει η Δήμητρα και η κοπέλα είπε ότι είναι για άλλη κοπέλα. Οπότε όντως μπορεί να αφορά μια άλλη κοπέλα και να έχει γίνει παρεξήγηση. Πάντως δεν ήταν μόνο το άρθρο του ζούγκλα. Οι πηγές και οι αστυνομικές και του νοσοκομείου μίλησαν για αυτό το γεγονός.

Κάτι συνέβη, αλλά μπορεί να μην αφορούσε τη Δήμητρα. Να έχει γίνει μια παρεξήγηση. Ας κρατήσουμε αυτό που λέει, να μην την ταράξουμε. Κρατάμε αυτό που λέει η ίδια η Δήμητρα, ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει».

«Εγώ προσπάθησα πολύ διακριτικά, χωρίς να αναφέρω το όνομα, αλλά εντάξει. Υπάρχει και στο δημοσίευμα και ειπώθηκε. Εμείς δε βγήκαμε έτσι να πούμε κάτι χωρίς να έχουμε ψάξει αν ισχύει ή όχι. Σας λέω την εικόνα που μου μετέφεραν, γιατί το έψαξα.

Όντως ισχύει. Και από εκεί και πέρα… Πριν αναφέρουμε κάτι θα πρέπει να το διασταυρώσουμε μια και δυο φορές. Μιλάμε για μια κοπέλα 28 ετών, αν είναι η κοπέλα ή κάποια άλλη. Υπάρχουν οικογένειες από πίσω», τόνισε ο δημοσιογράφος Καραστεφανής.

Όντως ισχύει. Και από εκεί και πέρα… Πριν αναφέρουμε κάτι θα πρέπει να το διασταυρώσουμε μια και δυο φορές. Μιλάμε για μια κοπέλα 28 ετών, αν είναι η κοπέλα ή κάποια άλλη. Υπάρχουν οικογένειες από πίσω», τόνισε ο

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αλήθεια κουράσατε...» - Έξαλλη η Αλεξανδράκη με τις ερωτήσεις για τον γάμο και τον σύντροφό της

Δεν το πήρε κανείς χαμπάρι - Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξαδράκη