Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά τον σάλο που προέκυψε το πρωί της Κυριακής 25/9 με τις φήμες για απόπειρα αυτοκτονίας, οι οποίες προβλήθηκαν ως ρεπορτάζ και στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη εμφανώς ήρεμη από αυτό το συμβάν το οποίο την τάραξε διότι ήταν ψευδές, θέλησε να μοιραστεί λίγα λόγια με τους ακολούθους της.

Πιο συγκεκριμένα το μοντέλο και επιχειρηματίας μέσα από ένα Insta story που έκανε θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη και την δύναμη ου της έδωσε σε όλο αυτό.

Το όλο νόημα μήνυμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Είστε ότι καλύτερο. Είμαι τόσο δυνατή πέρα από κάθε φαντασία. Συγνώμη που δεν έχω απαντήσει σε όλα τα μηνύματα, προσπάθησα στα περισσότερα, το ξέρετε αυτοί που έχουμε μιλήσει. Δεν έχω λόγια. Επιφυλάσσομαι ειλικρινά και θα ανταποδώσω», έγραψε στην ανάρτησή της χαρακτηριστικά.

Το μήνυμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη
Πηγή - Instagram

Τα ''καρφιά'' της στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

''Σάλος'' έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με τα δημοσιεύματα, που κυκλοφόρησαν αναφέροντας πως το μοντέλο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει με την ίδια να το διαψεύδει μέσα από το Χαμογέλα και πάλι, που μετέφερε την είδηση από site. Και μιας και στο συγκεκριμένο πάνελ συμμετέχει και ο φίλος της Δημήτρης Αλεξάνδρου, εκείνη ως πληγωμένη, έκανε μια σειρά από insta stories, πετώντας καρφιά και για εκείνον.

«Δε φτάνει που σας έκανα τη χάρη να βγω στην εκπομπή σας, με βάλατε με τέτοιο τίτλο και ευτυχώς μου έκοψε και άνοιξα την τηλεόραση να βλέπω τι γράφετε».

«Είστε γελοίοι, πιο γελοίοι είναι όμως οι υποτιθέμενοι φίλοι μου».

«Τρώω πρωινό από τον άλλο κόσμο μάλλον και έχω κάνει συμφωνία με τον Θεό να μπορώ να κάνω και story. Και τελικά εσείς οι ίδιοι που συγκαλύψατε εκείνον τον βιασμό σε αυτό το ξενοδοχείο και εσύ ο δημοσιογράφος που τα πήρες, να πας να διαστρεβλώσεις μια ιστορία ξέρεις, για να διαφημίσεις μόνο και μόνο το ξενοδοχείο. Να συγκαλύψεις όμως και ένα βιασμό ξέρεις επίσης. Έλα καλημέρα».

Αλεξανδράκη ξέσπασμα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δε θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί, ξεφτίλες!» Η Δήμητρα Αλεξανδράκη απειλεί με μηνύσεις μετά τον σάλο περί απόπειρας αυτοκτονίας

«Έχω πάθει σοκ...» - Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τα δημοσιεύματα περί απόπειρας αυτοκτονίας