Από Ελένη Μήτση

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι πολύ καλά στα προσωπικά της, αφού έχει αποκαλύψει πως συζεί με τον σύντροφό της και μάλιστα, πως κοινή τους επιθυμία ήταν να γίνει ο γάμος τους, κρυφά όμως από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μοντέλο, που δε μας δείχνει τον καλό της (δείτε εδώ το πρόσωπό του) μέσα από το Super Κατερίνα αποκάλυψε την Πέμπτη 15/9, πως ο πολυπόθητος γάμος τους έγινε και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι, με εκείνη να είναι ευτυχής μιας και ήταν επιλογή της να γίνουν όλα κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε πως παντρεύτηκε

«Να σου πω ότι παντρεύτηκα; Να σου πω ότι χώρισα; Δε ξέρω τι από τα δυο είναι καλύτερο να πω για το συγκεκριμένο θέμα» είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη και συνέχισε, «’Η χώρισα ή παντρεύτηκα. Ένα από τα δυο. Το μονόπετρο το φοράω, άρα;».

«Παντρεύτηκα και ειλικρινά αφήστε με στην ησυχία μου. Πήρα την ευλογία από τον παππά και τελειώσαμε. Δε θέλω να το συζητήσω. Μη μου το κάνεις αυτό το πράγμα. Έχω αρχίσει και στριμώχνομαι πάρα πολύ και δεν περνάω καλά κι εγώ η ίδια με τον εαυτό μου. Μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που ανέβασα και την πρόταση γάμου.

Καλύτερα να ήξεραν ότι είμαι μόνη. Αν είχες τα social μου θα καταλάβαινες που είναι το κακό. Θέλω να αποφύγω τελείως όλο αυτό το κομμάτι. Αν τον κόσμο τον ενδιαφέρει η Δήμητρα είναι η Δήμητρα. Τίποτα άλλο… Το σημαντικό είναι ότι έχω πάρει την ευλογία που ήθελα για να προχωρήσω. Να το λήξουμε εδώ; Είναι παράκληση».

Η δημόσια εξομολόγηση της Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας και το πρόσωπό της όταν μιλά για εκείνον λάμπει από χαρά και αγάπη! Ο λόγος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία αδιαφορεί για όσους επιζητούν διαρκώς να δείξει τον σύντροφό της, και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποφάσισε να απαντήσει στα θετικά σχόλια που δέχεται, αποκαλύπτοντας πως κατάλαβε πως εκείνος είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της.

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της
Το μοντέλο και επιχειρηματίας σε πρόσφατο Q&A που έκανε με τους διαδικτυακούς της φίλους, έκανε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον μέλλοντα σύζυγό της, αποκαλύπτοντας πως κατάλαβε ότι είναι ο άντρας της ζωής της.

«Γιατί δεν υπάρχει άλλος κανένας σαν εκείνον. Το νιώθεις, βγαίνει ένα ένστικτο, ένα συναίσθημα, δεν ξέρω πως να το περιγράψω, απλά κλειδώνεις. Δεν έχω αισθανθεί έτσι ποτέ στη ζωή μου για κανέναν, πάντα όλοι κάτι ήθελαν και θέλουν από εμένα. Όπως με αγαπάει εκείνος δεν με έχει αγαπήσει άνθρωπος, πέρα από τη γιαγιά μου. Με πράξεις, όχι στα λόγια» είπε μεταξύ άλλων...

Αλεξανδράκη για σύντροφο