Από Ελένη Μήτση

Μέσα από το Happy Day ακούσαμε δηλώσεις τις Δήμητρας Αλεξανδράκη την Παρασκευή 16/9 σχετικά με τον σύντροφό της και την επιλογή της να μην δείχνει τον πρόσωπο του, αλλά ούτε και να αποκαλύπτει λεπτομέρειες του γάμου της.

Η αλήθεια είναι πως παντρεύτηκε πρόσφατα με τον Δημήτρη, κάνοντας έναν γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μοντέλο, συνεχίζει να μην μιλάει ξεκάθαρα για το όλο ζήτημα με το πάνελ της εκπομπής να μην μπορεί να καταλάβει το λόγο, που αναφέρεται συνέχεια στο θέμα αλλά παράλληλα δεν επιθυμεί να συζητάει γι αυτό.

Η έκρηξη της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον γάμο και τον σύντροφό της

«Δεν με πειράζει να μου ζητήσει κάποιος να βγάλουμε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να με βγάζουν φωτογραφία χωρίς να το θέλω. Με έχετε κουράσει όλοι να με ρωτάτε συνέχεια γιατί δεν δείχνω τον άντρα μου. Άστο για το γάμο, ούτε να το συζητήσω δεν θέλω, αρνούμαι. Ο άντρας μου δεν είναι τσάντα για να τον δείχνω».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε στη συνέχεια για όσους αμφισβητούν την ύπαρξη του άντρα της: «Υπήρξε ακόμα και αμφισβήτηση από τα media και στη δικιά σας την εκπομπή, εκεί στο παρεάκι. Μέχρι κι εσείς αναρωτιόσασταν αν υπάρχει. Εμένα δεν με νοιάζει να με κανιβαλίσετε, αλλά τον άντρα μου δεν θέλω να τον αγγίζετε, είναι δικός μου».

«Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μάς έκαψε τον εγκέφαλο. Παντρεύτηκες να σου πούμε να ζήσεις; Δεν παντρεύτηκες;».

Η δημόσια εξομολόγηση της Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας και το πρόσωπό της όταν μιλά για εκείνον λάμπει από χαρά και αγάπη! Ο λόγος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία αδιαφορεί για όσους επιζητούν διαρκώς να δείξει τον σύντροφό της, και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποφάσισε να απαντήσει στα θετικά σχόλια που δέχεται, αποκαλύπτοντας πως κατάλαβε πως εκείνος είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της.

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της
Το μοντέλο και επιχειρηματίας σε πρόσφατο Q&A που έκανε με τους διαδικτυακούς της φίλους, έκανε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον μέλλοντα σύζυγό της, αποκαλύπτοντας πως κατάλαβε ότι είναι ο άντρας της ζωής της.

«Γιατί δεν υπάρχει άλλος κανένας σαν εκείνον. Το νιώθεις, βγαίνει ένα ένστικτο, ένα συναίσθημα, δεν ξέρω πως να το περιγράψω, απλά κλειδώνεις. Δεν έχω αισθανθεί έτσι ποτέ στη ζωή μου για κανέναν, πάντα όλοι κάτι ήθελαν και θέλουν από εμένα. Όπως με αγαπάει εκείνος δεν με έχει αγαπήσει άνθρωπος, πέρα από τη γιαγιά μου. Με πράξεις, όχι στα λόγια» είπε μεταξύ άλλων...

Αλεξανδράκη για σύντροφο

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είχα πάει ξεκάθαρα για...» - Ο λόγος που η Παπαβλασοπούλου δε θα συμμετέχει στο GNTM 5

''Έσκασε'' η ανακοίνωση από την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Μέλος από το ''Happy day'' πηγαίνει ''J2US''