Από Ελένη Μήτση

Ένα αναληθές δημοσίευμα κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες σχετικά με το πρόσωπο της Δήμητρας Αλεξναδράκη, το οποίο ήθελε το μοντέλο να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, λίγο μετά την πραγματική απόπειρα γνωστού παίκτη ριάλιτι.

Η ίδια διέψευσε απευθείας την είδηση μέσα από το Χαμογέλα και πάλι την Κυριακή 25/9, τα έβαλε ωστόσο με την Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα της, καθώς διατηρούσαν super με την είδηση αυτή. Στη συνέχεια λοιπόν της εκπομπής, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και εξήγησε, πως έφτασε η είδηση στα αυτιά τους.

Οι δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου για την παρεξήγηση με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Να διευκρινίσουμε λίγο για το κομμάτι της Δήμητρας Αλεξανδράκη και να μη δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις. Γράφονται διάφορα και θέλω να είμαστε πολύ τυπικοί και ξεκάθαροι. Η είδηση ξεκίνησε από το zougla.gr λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή.

Η ομάδα της εκπομπής επικοινώνησε με το ξενοδοχείο, την αστυνομία και το νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου εκεί αναφέρεται πως νοσηλεύτηκε η Δήμητρα. Η Δήμητρα το διαψεύδει και βγήκε μάλιστα και σε κατάσταση ψυχικής αναταραχής. Δε θέλουμε να πούμε κάτι διαφορετικό.

Θα κρατήσουμε αυτό που λέει η Δήμητρα και η κοπέλα είπε ότι είναι για άλλη κοπέλα. Οπότε όντως μπορεί να αφορά μια άλλη κοπέλα και να έχει γίνει παρεξήγηση. Πάντως δεν ήταν μόνο το άρθρο του ζούγκλα. Οι πηγές και οι αστυνομικές και του νοσοκομείου μίλησαν για αυτό το γεγονός.

Κάτι συνέβη, αλλά μπορεί να μην αφορούσε τη Δήμητρα. Να έχει γίνει μια παρεξήγηση. Ας κρατήσουμε αυτό που λέει, να μην την ταράξουμε. Κρατάμε αυτό που λέει η ίδια η Δήμητρα, ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει».

«Εγώ προσπάθησα πολύ διακριτικά, χωρίς να αναφέρω το όνομα, αλλά εντάξει. Υπάρχει και στο δημοσίευμα και ειπώθηκε. Εμείς δε βγήκαμε έτσι να πούμε κάτι χωρίς να έχουμε ψάξει αν ισχύει ή όχι. Σας λέω την εικόνα που μου μετέφεραν, γιατί το έψαξα.

Όντως ισχύει. Και από εκεί και πέρα… Πριν αναφέρουμε κάτι θα πρέπει να το διασταυρώσουμε μια και δυο φορές. Μιλάμε για μια κοπέλα 28 ετών, αν είναι η κοπέλα ή κάποια άλλη. Υπάρχουν οικογένειες από πίσω», τόνισε ο δημοσιογράφος Καραστεφανής.

Όντως ισχύει. Και από εκεί και πέρα… Πριν αναφέρουμε κάτι θα πρέπει να το διασταυρώσουμε μια και δυο φορές. Μιλάμε για μια κοπέλα 28 ετών, αν είναι η κοπέλα ή κάποια άλλη. Υπάρχουν οικογένειες από πίσω», τόνισε ο

H αντίδραση της Αλεξανδράκη στα δημοσιεύματα που ήθελαν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η Δήμητρα με το που πληροφορήθηκε την είδηση το πρωί της Κυριακής 25/9 βγήκε στο Χαμογέλα και πάλι και με πολύ έντονο ύφος διέψευσε κάθε τέτοια είδηση ζητώντας σεβασμό σε εκείνη αλλά και στα οικεία της πρόσωπα, που αναστατώθηκαν με την είδηση.

«Έχω οικογένεια από πίσω, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο! Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει. Μόλις ξύπνησα και έχω πάθει σοκ».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μπήκε στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι και την έκανε να "λάμψει" από χαρά - Η έκπληξη της Σίσσυ Χρηστίδου μετά το τέλος της εκπομπής

Έφυγε μπροστά με 10 μονάδες - Ποιος βγήκε πρώτος στην πρωινή ζώνη, Μάνεσης ή Χρηστίδου