Από Ελένη Μήτση

Ένα αναληθές δημοσίευμα κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες σχετικά με το πρόσωπο της Δήμητρας Αλεξναδράκη, το οποίο ήθελε το μοντέλο να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, λίγο μετά την πραγματική απόπειρα γνωστού παίκτη ριάλιτι.

Η Δήμητρα με το που πληροφορήθηκε την είδηση το πρωί της Κυριακής 25/9 βγήκε στο Χαμογέλα και πάλι και με πολύ έντονο ύφος διέψευσε κάθε τέτοια είδηση ζητώντας σεβασμό σε εκείνη αλλά και στα οικεία της πρόσωπα, που αναστατώθηκαν με την είδηση.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

«Έχω οικογένεια από πίσω, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο! Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει. Μόλις ξύπνησα και έχω πάθει σοκ».

Η δημόσια εξομολόγηση της Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας και το πρόσωπό της όταν μιλά για εκείνον λάμπει από χαρά και αγάπη! Ο λόγος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία αδιαφορεί για όσους επιζητούν διαρκώς να δείξει τον σύντροφό της, και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποφάσισε να απαντήσει στα θετικά σχόλια που δέχεται, αποκαλύπτοντας πως κατάλαβε πως εκείνος είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της.

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της
Το μοντέλο και επιχειρηματίας σε πρόσφατο Q&A που έκανε με τους διαδικτυακούς της φίλους, έκανε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον μέλλοντα σύζυγό της, αποκαλύπτοντας πως κατάλαβε ότι είναι ο άντρας της ζωής της.

«Γιατί δεν υπάρχει άλλος κανένας σαν εκείνον. Το νιώθεις, βγαίνει ένα ένστικτο, ένα συναίσθημα, δεν ξέρω πως να το περιγράψω, απλά κλειδώνεις. Δεν έχω αισθανθεί έτσι ποτέ στη ζωή μου για κανέναν, πάντα όλοι κάτι ήθελαν και θέλουν από εμένα. Όπως με αγαπάει εκείνος δεν με έχει αγαπήσει άνθρωπος, πέρα από τη γιαγιά μου. Με πράξεις, όχι στα λόγια» είπε μεταξύ άλλων...

Αλεξανδράκη για σύντροφο

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν το πήρε κανείς χαμπάρι - Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξαδράκη

«Αλήθεια κουράσατε...» - Έξαλλη η Αλεξανδράκη με τις ερωτήσεις για τον γάμο και τον σύντροφό της