Από TV24 Team

Μπορεί οι φανς να ήθελαν να δουν ξανά τον Γιάννη Κουκουράκη στο πλευρό της Δανάης Μιχαλάκη στην σειρά «Παραλία» (δείτε εδώ όλες την υπόθεσή της), ωστόσο ο γοητευτικός ηθοποιός που αγαπήθηκε από το κοινό ως «Κωνσταντής» στις Άγριες Μέλισσες, αυτή τη σεζόν θα βρίσκεται στο Mega για λογαριασμό της σειράς «Μαύρο Ρόδο».

Το πρώτο trailer του σίριαλ έχει κυκλοφορήσει και έχει συγκλονίσει το κοινό (δείτε το εδώ), ενώ όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν το πρώτο επεισόδιο.

Ο ρόλος του Γιάννη Κουκουράκη στο Μαύρο Ρόδο

Ο Γιάννης Κουκουράκης δε θα κάνει ούτε σε αυτή τη σειρά το... καλό παιδί (αν και στις Άγριες Μέλισσες ο ρόλος του άλλαξε σημαντικά από τη στιγμή που μπήκε η Δρόσω στη ζωή του). Συγκεκριμένα θα υποδυθεί έναν επιχειρηματία, μπλεγμένο με υποθέσεις τις νύχτας ο οποίος πολύ συχνά θα έρχεται σε αντιπαραθέσεις με τον Λεωνίδα Κακούρη, μεγαλοεπιχειρηματία με νυχτερινά κέντρα. Ο Λεωνίδας Κακούρης από τη μεριά του θα υποδυθεί τον πατέρα του πρωταγωνιστή που θα ερωτευτεί την καλόγρια.

Λεωνίδας Κακούρης Γιάννης Κουκουράκης Μαύρο Ρόδο

Με ανατρεπτικό ρόλο στο πλευρό του Σκιαδαρέση η Θεοφανία Παπαθωμά

Το Mega ξεκινάει με φόρα τη νέα σεζόν και με μεγάλη παρουσία στον χώρο της μυθοπλασίας. Μία από τις σειρές που θα παρακολουθήσουμε στο Μεγάλο Κανάλι λοιπόν θα είναι και το «Μαύρο Ρόδο», το οποίο είναι βασισμένο στο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη.

Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Η πάλη ανάμεσα στο θέλω και το πρέπει, το πρέπει και το μπορώ, με τις σκιές του χθες να βαραίνουν το πεπρωμένο της είναι μεγάλη. Χωρίς η ίδια να το έχει επιλέξει, έζησε σ’ έναν χώρο που της άφησε τα σημάδια του, μ’ έναν τρόπο σκέψης μακριά από των υπολοίπων. Οι εσωτερικές συγκρούσεις τεράστιες. Κι όταν ο άλλος σού δίνει ένα κομμάτι της ψυχής σου που δεν είχες καν αντιληφθεί ότι σου έλειπε, τότε μήπως η αγάπη είναι ένα λουλούδι που πρέπει να του επιτρέψεις να ανθίσει; Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι ορίζει η μοίρα.

Μετά την άκρως επιτυχημένη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες, η Θεοφανία Παπαθωμά μετακομίζει στο Mega για λογαριασμό του Μαύρου Ρόδου.

Φωτεινή Παπαθεοδώρου Μαύρο Ρόδο

Εκεί θα υποδυθεί την Πολυξένη σύζυγο του χαρακτήρα που θα παίξει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο Σκιαδερέσης έχει μία κόρη από τον πρώτο του γάμο, την Ελισάβετ, την καλόγρια δηλαδή που βλέπουμε στο trailer, την οποία θα υποδυθεί η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, ενώ στη συνέχει αποκτά άλλη μία κόρη (Ευθαλία Παπακώστα) με την Θεοφανία Παπαθωμά.

Οι γονείς της Ελισάβετ κάνουν τάμα όταν έρχεται αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έτσι όταν μεγαλώνει την πείθουν να ακολουθήσει το δρόμο του Θεού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σούσουρο» στα γυρίσματα του Σασμού - Backstage φωτογραφίες από τον δεύτερο κύκλο

Αποκλειστικό: Οι πρώτες σκηνές από τον «Παράδεισο των Κυριών»