Από Στέλλα Μούτσιου

Το Μαύρο Ρόδο έρχεται στις οθόνες μας πολύ σύντομα και υπόσχεται πως θα δούμε τους πρωταγωνιστές όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί, ιδιαίτερα αν κρίνουμε από την σοκαριστική αλλαγή στην εμφάνιση της Μυρτώς Αλικάκη. Όσο, όμως, όλοι περιμένουν την μεγάλη πρεμιέρα, οι ηθοποιοί φωτογραφίζονται για την σειρά και μοιράζονται στιγμιότυπα μέσα από τα social media.

Έτσι, είδαμε την Φωτεινή Παπαθεοδώρου και τον Μιχαήλ Ταμπακάκη ντυμένους στα μαύρα, να στέκονται μπροστά από τον φακό, με τα βλέμματά τους να σοκάρουν.

Η φωτογράφιση για το Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Μαύρο Ρόδο

Άκρως αποκαλυπτικός ο Λεωνίδας Κακούρης για την σειρά

Από τις Άγριες Μέλισσες, αυτή τη σεζόν θα τον απολαύσουμε σε έναν εξίσου εκρηκτικό ρόλο, αλλά αυτή τη φορά πιο σκοτεινό και πιο κακό, για τον οποίο είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος! Ο λόγος για τον κορυφαίο και ταλαντούχο Λεωνίδα Κακούρη, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης 13/9 μίλησε στην εκπομπή Ελένη για το ρόλο του στη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» (δείτε εδώ την εξομολόγηση της συγγραφέως του βιβλίου).

«Όταν χρειαστεί για κάποιον ρόλο, κάνω αλλαγές στην εμφάνισή μου. Είναι αναζωογονητικό για έναν ηθοποιό. Από μικρός άρχισα να ασχολούμαι με το θέατρο. Γράφαμε κείμενα και κάναμε stand up σε μπαράκια. Η αμοιβή κάλυπτε τους καφέδες της εβδομάδας»

«Ο Θέμης Καστρυνός είναι ο σκοτεινός ήρωας που υποδύομαι στη νέα σειρά του MEGA “Μαύρο Ρόδο”. Είναι μια ωραία ιστορία ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους, από τη μια της θρησκείας και του θείου και από την άλλη της νύχτας και της παραβατικότητας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από Μυρσίνη Σεβαστού σε Ηγουμένη Φιλαρέτη - Μαυροφορεμένη η Διδασκάλου αποκαλύπτει για το Μαύρο Ρόδο

«Ένα ένοχο και μυστικό παρελθόν!» - Το δυνατό spoiler της Θεοφανίας Παπαθωμά για το Μαύρο Ρόδο