Από Στέλλα Μούτσιου

Η Μυρτώ Αλικάκη είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της νέα σειράς που έρχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές, Μαύρο Ρόδο. Μαζί με την Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία μίλησε αναλυτικά για τον ρόλο της, θα υποδυθούν δύο καλόγριες, και έτσι πλέον θα ξεχάσουμε την πραγματική τους εικόνα.

Δεν θα μπορούμε να δούμε ούτε τα μαλλιά τους, δεν θα είναι βαμμένες και το μόνο που θα φορούν είναι τα μαύρα ράσα τους που καλύπτουν όλο τους το σώμα. Μία εικόνα, λοιπόν, από το πως θα παρουσιάζεται στο σίριαλ θέλησε να μας δώσει η πρώτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της με την "στολή" της και είναι αγνώριστη.

Άλλος άνθρωπος η Μυρτώ Αλικάκη με ράσα για το Μαύρο Ρόδο

Μυρτώ Αλικάκη

Λίγα λόγια για τη ζωή της ηθοποιού

Η Μυρτώ Αλικάκη γεννήθηκε στο Παρίσι, στις 14 Ιουνίου 1972, και είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Είναι κυρίως γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά Αναστασία.

Είναι απόφοιτος της Γαλλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Καρόλου Κουν. Υπήρξε παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη και έχουν αποκτήσει δύο γιούς : τον Δημήτρη που γεννήθηκε το 2002 και τον Γιώργη που γεννήθηκε το 2006.

Στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές Έλα να παίξουμε, Ο πρίγκιπας Μιχάλης, Αναστασία, Ανατομία ενός εγκλήματος, Τμήμα Ηθών, Απών, Διπλή αλήθεια, Τα χαμένα γράμματα , Η αίθουσα του θρόνου , Η ζωή μας μια βόλτα, Singles, 10η εντολή, Αν μ' αγαπάς, Πάνω από το νόμο, Υπέροχα πλάσματα , O άγγελος μου ο διάβολος μου, Άγρια Παιδιά, Μαύρα Μεσάνυχτα, Κάρμα, Ο 3ος Νόμος, Βαλς με 12 Θεούς , Ταμάμ, Το Τατουάζ, Ου Φονεύσεις, Αστέρια στην Άμμο, Έτερος Εγώ: Κάθαρσις και Σιωπηλός Δρόμος και Καρτ Ποστάλ και Ήλιος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ένα ένοχο και μυστικό παρελθόν!» - Το δυνατό spoiler της Θεοφανίας Παπαθωμά για το Μαύρο Ρόδο

«Ο σκοτεινός ήρωας που υποδύομαι...» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Λεωνίδας Κακούρης για το Μαύρο Ρόδο