Από Πέννυ Μαστοράκου

Όλο το Διαφάνι σύσσωμο στην νέα σειρά Μαύρο Ρόδο, με τους μισούς ηθοποιούς σε σκοτεινούς ρόλους και τους άλλους μισούς σε εντελώς αντίθετη φορά, πιο συγκεκριμένα σε μοναστήρι. Η Κατερίνα Διδασκάλου λοιπόν μας συστήνεται ως Ηγουμένη Φιλαρέτης (μελέτησε το ρόλο της δίπλα σε καλόγριες για να μπορέσει να ανταπεξέλθει καλύτερα) και μας μιλά για τη μεταμόρφωση και τα σχόλια του κόσμου για το νέο αυτό τηλεοπτικό της βήμα.

Όσα ανέφερε η Κατερίνα Διδασκάλου για τον ρόλο της

«Στην αρχή μου έλεγαν όλοι ότι η Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες ήταν κόντρα ρόλος. Μετά μου έλεγαν ότι είναι ραμμένος ο ρόλος πάνω σου. Τώρα μου λένε για την Ηγουμένη Φιλαρέτη. Είναι τόσο διαφορετικό πράγμα από τη Μυρσίνη. Είναι μία πολύ μεγάλη στροφή ως ρόλος αλλά και μία μεγάλη πρόκληση.

Δεν ήθελα φέτος να κάνω τηλεόραση αλλά επειδή είναι κάτι τόσο διαφορετικό, σε ένα άλλο κλίμα. Όχι μόνο οπτικά, είναι μία θετική ηρωίδα. Δεν είναι η κακιά της υπόθεσης, αλλά μία πεφωτισμένη καλόγρια και όχι στενόμυαλη»

«Μου γράφουν στο Instagram πως με είχαν συνηθίσει ως Μυρσίνη και ξαφνικά τους κακοφάνηκε που με είδαν τόσο καλυμμένη. Αυτό είναι υπέροχο. Πάντα απαντάω στα μηνύματα των θαυμαστών μου. Χωρίς τον κόσμο δεν υπάρχουμε» πρόσθεσε η σπουδαία ηθοποιός.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συγγραφέως του βιβλίου

Την Τρίτη 13/9 η συγγραφέως του βιβλίου ''Μαύρο ρόδο'' Ελένη Καπλάνη παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα μιλώντας αναλυτικά για τη νέα σειρά, που θα προβληθεί στο μεγάλο κανάλι βασισμένη φυσικά στο βιβλίο της.

Η ίδια αποκάλυψε τον τρόπο, που γεννήθηκε η πρωταρχική ιδέα μιας και δεν βλέπουμε συχνά ιστορίες, που έχουν να κάνουν με μοναχές. Πιο αναλυτικά, η εμπνεύστρια είχε επισκεφτεί μοναστήρι και μάλιστα είχε φίλη, που έζησε για κάποια χρόνια μέσα σε αυτό.

Συνδυάζοντας λοιπόν, όλα τα βιώματα της αποτέλεσμα αυτών είναι ο έρωτας, που έγραψε για μια καλόγρια με αγόρι από τον έξω κόσμο, η οποία θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

«Είχα πάει σε ένα μοναστήρι επίσκεψη και είδα μια κοπέλα 20-21 χρονών καλόγρια. Και σκέφτηκα αν αυτό το κορίτσι ερωτευτεί τι θα κάνει; Είχα επίσης μια φίλη, που είχε πάει σε μοναστήρι και βγήκε και μάλιστα έμαθα κάποιες πληροφορίες για το πως ζουν».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Άρχισαν τα όργανα» - Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε σκηνές από τα γυρίσματα της σειράς

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Μία άλλη χωρίς τα ράσα - Το Instagram της πρωταγωνίστριας του Μαύρου Ρόδου